Neler Yeni

Redmi 9T parmak izi sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Deniz Rafi Fenercioğlu
Arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Kardeşim az önce telefonunu yere düşürdü 😣 Parmak izi okuyucusu çalışmıyor. Okuyucu resimdeki mavi alanda, dokunmatik vs her şey çalışıyor ama parmak izi çalışmıyor. Garip olan parmak izi ve güç tuşu aynı tuş ama sadece okuyucu çalışmıyor. Sizce maliyeti ne olur ? Garantisi devam ediyor
Mi 9T ile karıştırmayın bu Redmi 9T

Ekler

• Screenshot_2021-10-17-23-02-23-726_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-10-17-23-02-23-726_com.android.settings.jpg
    93.6 KB · Hit: 61
  • Screenshot_2021-10-17-23-02-23-726_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2021-10-17-23-02-23-726_com.android.settings.jpg
    93.6 KB · Hit: 47
En İyi Cevap
3
Arkadaşlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun. Kardeşim az önce telefonunu yere düşürdü 😣 Parmak izi okuyucusu çalışmıyor. Okuyucu resimdeki mavi alanda, dokunmatik vs her şey çalışıyor ama parmak izi çalışmıyor. Garip olan parmak izi ve güç tuşu aynı tuş ama sadece okuyucu çalışmıyor. Sizce maliyeti ne olur ? Garantisi devam ediyor
Mi 9T ile karıştırmayın bu Redmi 9T
Garip bir durum yok güç ve parmak okuma sensörleri farklı farklı biri zarar görmüşken diğeri sağlam olabilir.Fiyat olarak 150₺ civarı olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca garantiye girmesede oraya gönderin bazen ücretsiz tamir ediyorlar, ücretli yapsalar dahi mâkul bir fiyat çekerler.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Deniz Rafi Fenercioğlu
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Garip bir durum yok güç ve parmak okuma sensörleri farklı farklı biri zarar görmüşken diğeri sağlam olabilir.Fiyat olarak 150₺ civarı olur diye tahmin ediyorum. Ayrıca garantiye girmesede oraya gönderin bazen ücretsiz tamir ediyorlar, ücretli yapsalar dahi mâkul bir fiyat çekerler.
Çok teşekkür ederim, peki sizce garantiye gönderirsem kaç gün sürer gelmesi ya da telefoncuya verirsem
Malum öğrenciyiz evde de yedek telefon yok 😅

En İyi Cevap
3
Çok teşekkür ederim, peki sizce garantiye gönderirsem kaç gün sürer gelmesi ya da telefoncuya verirsem
Malum öğrenciyiz evde de yedek telefon yok 😅
Vallahi o tamamen şans benim 3 günde gelen cihazımda oldu 1 ayda gelende ortalama 2 hafta sürer.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,090
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Bu şekilde de kullanılabilir sanırım. Garanti süreciyle uğraşmak ve cihazın içinin açılmasına değecek nitelikte bir problem gibi gelmedi bana açıkçası. Karar sizin.

En İyi Cevap
3
Sorun teşkil edeceğini sanmıyorum. Bu şekilde de kullanılabilir sanırım. Garanti süreciyle uğraşmak ve cihazın içinin açılmasına değecek nitelikte bir problem gibi gelmedi bana açıkçası. Karar sizin.
İdare edilebilir ancak genelde çok kullanılan bir özellik genelde kimse parmak izi variken şifre kullanmaz ve tabi kimse bozuk cihaz kullanmak istemez :)

Top Bottom