enesbuyulu
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 101
- İsim
- Enes Büyülü
- enesbuyulu
- enes.buyulu.52
Arkadaşlar 2 3 gün öncesinde babamı aradım ve telefonu açar açmaz telefondan garip sesler gelmeye başladı korktum ve telefonu kapattım. Bir kaç dakika sonrasında telefonu tekrar açmak istediğimde ekrana MI yazısı geliyor fakat daha ilerisine gitmiyor ve kapanıyordu. Neyse biraaz beklesin belki ısınmıştır diye düşünüp cebime attım telefonu ve yolda yürürken arada tekrar açmayı denedim. Açılmadı sürekli aynı hata devam etti. Bir iki kez telefon açıldı kilit ekranına ulaşabildim ama 1-2 dakika sonra tekrar kapandı. sonrasında telefonun arka kapağını açtım ve kabloların bağlantısını kontrol ettim herhangi bir sorun gözükmüyordu. Sonrasında akşam arkadaşımla pikniğe gidince bakarız diye bıraktım uğraşmayı ve yolda arabada tekrar denedim açıldı yine bu sefer biraz daha uzun sürdü açık kalması ama sonrasında yine kapandı vs vs. Sonrasında aynı gün telefon cebimden düştü ekranda kırıldı. Neyse telefoncuya götürdük adam anakartının bozuk olduğunu söyledi. Başka bir tamirci ise bataryadan yapabileceğini söyledi. Velhasıl kelam yaptırmadım telefonu ve size danışmak istedim bilen biri veya aynı durumu yaşayan biri vardır belki diye. Telefonun anakartının tamir olma şansı bulunuyor mu bulunmuyorsa benim telefonun içindeki whatspp mesajlarını almam gerekiyor bu mesajları kurtarmak için muhtemelen anakarttan harddisk mi deniyor her neyse depolama kısmını başka bir anakarta mı aktarmak gerekiyor bana bilgi verir misiniz?
Bu arada 1 2 gündür telefon tamamen açılmıyor MI ekranı dahi gelmiyor. Ekran kırık olsa bile ışıkları yanıyor oradan anlayabiliyordum şuan tamamen açılmıyor telefon.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada 1 2 gündür telefon tamamen açılmıyor MI ekranı dahi gelmiyor. Ekran kırık olsa bile ışıkları yanıyor oradan anlayabiliyordum şuan tamamen açılmıyor telefon.