Redmi Note 10 mu Note 10 5G mi ?

waienn

80+
Reaksiyon skoru
17
Note 10
Note 10 5G
Hangisini önerirsiniz bildiğim kadarıyla note 10 5g'de 60 fps video özelliği yok ve dimensty işlemci var.128 gb olmasının dışında ne avantajı var aynı fiyata bu iki model arasında kaldım hangisini almalıyım ? Birde bu note 10 5g de geniş açı kamerası yokmuş herhalde doğru mudur

Son düzenleme:
Note 10
Note 10 5G
Hangisini önerirsiniz bildiğim kadarıyla note 10 5g'de 60 fps video özelliği yok ve dimensty işlemci var.128 gb olmasının dışında ne avantajı var aynı fiyata bu iki model arasında kaldım hangisini almalıyım ? Birde bu note 10 5g de geniş açı kamerası yokmuş herhalde doğru mudur
Hocam bende aynı konuyu düşünüyorum siz ne yaptınız

5g almanızı tavsiye ederim 5g teknolojisi barındıran işlemci daha yeni ve uzun ömürlü olur
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

5g almanızı tavsiye ederim 5g teknolojisi barındıran işlemci daha yeni ve uzun ömürlü olur
Ama fiyatları bilmem küçük fark varsa bakılır

Note 10
Note 10 5G
5G 30 Hz daha iyi ekran olarak.Ancak kamera konusunda biraz düşük kalıyor 4k çekememesi vs.5G Tüm Türkiye'de yaygınlaşana kadar o telefonu elinizden çıkarırsınız zaten 😀 Bence düz note 10 alın üzmez.

Birini al işte.

Geri