iPhone 7 5 yıl önce çıktı neredeyse onu kullandim bi şuan yeni çıkan redmi note 8 den daha hızlı ve akıcı sorum şu bu telefon bir günü çıkartır mı Instagram + spotify ve Whatsapp kullanırım belki Instagram bile kullanmamTelefonum iphone olsun diye bir derdiniz yoksa gerek yok bence. Tabi eldeki telefon sorunsuzsa
Hocam eğer elimde iPhone olmasini isteseydim önceden alırdım telefon çok akıcı ve kaç yaşında olmasına rağmen ve 256 GB asla redmi note 8 ile karşılaştırılamaz.Neden yani şu applenin nesi var insanları anlamak bazen çok zor güzel telefon varken arkasında elma var diye ne gerek var
Kullanmadığın belli. Yemediğin meyvenin tadı kötü demek gibiNeden yani şu applenin nesi var insanları anlamak bazen çok zor güzel telefon varken arkasında elma var diye ne gerek var
Kedi uzanamadigi ciğere mundar dermiş gibi bir şey bu 2016 da çıkan telefon 2020 başlarında çıkan telefondan iyi ne kadar garipKullanmadığın belli. Yemediğin meyvenin tadı kötü demek gibi
benim telefonun bataryası kötü ama yinede full kullanımda 7 saat flaan gidiyor , yenilenmiş iphone alırsan en az 3 sene daha götürür seniŞarj konusu nasıl bende 7/24 Bluetooth açık kalacak
aldım bile dostum Şuan iPhone 8 256 gb modelini kullanıyorum android neymişbenim telefonun bataryası kötü ama yinede full kullanımda 7 saat flaan gidiyor , yenilenmiş iphone alırsan en az 3 sene daha götürür seni
iphone 11 aldım bende ama yanlış dönemde almışım dolara bak ajsnşsnjbşvaldım bile dostum Şuan iPhone 8 256 gb modelini kullanıyorum android neymiş