Rennes
80+ Gold
Dahası
Arkadaşlar yeni bir telefon olmasına rağmen Android 10 ve MIUI 12 güncellemesi almadı sebebini bilen var mı?
Gelecek.Arkadaşlar yeni bir telefon olmasına rağmen Android 10 ve MIUI 12 güncellemesi almadı sebebini bilen var mı?
La kardeşim döndünnn?Gelecek.
Yok be kk ara ara uğruyorum geri kaçıyorum, vakit olmuyor bu aralar.Gelecek.
Mesaj otomatik birleştirildi:
La kardeşim döndünnn?
Ama elbet bir gün...Gelecek.
La kardeşim döndünnn?
Ne zaman gelecek peki bir tarih verildi mi ben takip etmeyi bırakalı çok oluyor?Gelecek.
La kardeşim döndünnn?
Arkadaşlar yeni bir telefon olmasına rağmen Android 10 ve MIUI 12 güncellemesi almadı sebebini bilen var mı?
Yoh öyle değil note 8 arıza yaptı miui 12 s8kıntılı.Çünkü redmiler xiaominin yan çarı o yüzden geç geliyor
Yoo öyle banane aksini ispat et o zaman hadi noldu? heheheYoh öyle değil note 8 arıza yaptı miui 12 s8kıntılı.
Çok satarsa olucağı olur.Aga redmilerin çoğu aldı Note 3'e bile geldi buna gelmedi. Üvey evlat muamelesi görüyor.
Valla benimki pro az önce güncelledimArkadaşlar yeni bir telefon olmasına rağmen Android 10 ve MIUI 12 güncellemesi almadı sebebini bilen var mı?
La ben de diyorum nerden tanıdık geliyon pp den hatırladımYok be kk ara ara uğruyorum geri kaçıyorum, vakit olmuyor bu aralar.
Ama elbet bir gün...
Ne zaman gelecek peki bir tarih verildi mi ben takip etmeyi bırakalı çok oluyor?
Bir ara forumda benim Pp mi kullanan haysiyetsizler vardı. Umarım artık kullanmıyorlardır. Bu arada beni genelden ismimden çıkarırlar sen nasıl ppden çıkardın fjdkdkdkdkdkd?La ben de diyorum nerden tanıdık geliyon pp den hatırladım