Yazılım güncellemesi sorunu herkeste görülmüyormuş sanırım. Genel olarak kıyaslarsak, yani bu çökme durumunu düşünmeden hangsini önerirsin?m3 alma pişman olursun yazılım güncellesi yapınca çöküyor cihaz bizde var satamadım hala 9s'de var bizde öneririm çok saglam cihaz sorunsuz..
Cihazı kullanım amacım aktif GPS ve navigasyon. Sonra whatsapp. Oyun vs oynanmayacak. Bu dediklerim harici en fazla sosyal medya yüklü olur yani. 2.telefon olarak kullanacağımdan alınmaz mı?Bence üstüne biraz daha para koy en az Redmi Note 10S al. hem güncelleme ömrü daha uzun olur hem de donanımsal özelliklerden dolayı
Arka planda olan çok önemli olmayan bir telefon olacaksa alınabilir ben ana telefonun olacak sandım.Cihazı kullanım amacım aktif GPS ve navigasyon. Sonra whatsapp. Oyun vs oynanmayacak. Bu dediklerim harici en fazla sosyal medya yüklü olur yani. 2.telefon olarak kullanacağımdan alınmaz mı?
Dediklerim için kullanılacak. 1600 TL gibi bir rakama alınan cihazdan zaten yüksek verim de beklenmemeli. Ama garantili fiyatı 3100 TL bandında bir telefon olarak alınmaz mı?Arka planda olan çok önemli bir telefon olmayacaksa alınabilir en ana telefonun olacak sandım.
Yok diyeceğini sanmıyorum.Yani alıp ya keşke almasaydım 300-500 daha ekleyip başka alsaydım der miyim?
Sizin öneriniz var mı? Şöyle ki ben android cihazlarla bağımı neredeyse 7-8 sene önce koparttım. Hiçbir bilgim yok o yüzden.9S 2 tane geçti elime ikisindede sorun yaşadım önermem, M3 de önermiyorlar başka model bak derim.