Redmi telefona Airpods alınır mı ?

Reaksiyon skoru
64
Redmi note 11s kullanıyorum airpods 4 bakıyorum ama samsung buds 3 pro telefonum apple olmadığı için daha mantıklı geliyor. Telefonumun apple olmaması neyi ve ne kadar etkiler bunları merak ediyorum

Redmi note 11s kullanıyorum airpods 4 bakıyorum ama samsung buds 3 pro telefonum apple olmadığı için daha mantıklı geliyor. Telefonumun apple olmaması neyi ve ne kadar etkiler bunları merak ediyorum
Bildiğim kadarıyla ANC gibi özelliklerini kullanamıyorsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bi' araştırma yaptım. Kulaklık üzerindeki dokunmatik butondan ANC açılabiliyormuş.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Şimdi bi' araştırma yaptım. Kulaklık üzerindeki dokunmatik butondan ANC açılabiliyormuş.
anc özelliğini kullanamama gibi bir durum hiçbir kulaklıkta yoktur

kendım redmı 9a da aırpods pro2 kullanıyorum,gayet rahat açılıyor,özellıklerın neredeyse tamamını kullanabılıyosunuz

özellikten çok ses kalitesi olarak fark yaratırmı o benim için daha önemli

hocam alır kullanırsınız hiçbir sorun olmaz da iyice araştırın derim airpodstan daha ucuz olup daha kaliteli kulaklıklar var, benim bildiklerimden liberty 4 nc var mesela airpodstan çok daha kaliteli olduğu söyleniyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,678
Üyeler
184,041
Son üye
berattrn1
Geri