ben sahsen tercıh etmezdım ama bılek koyma yerı felan cıkıyomus guzel muadıllerıne gore okeyArkadaşlar bu klavyeyi aldım numpad ve red switch var diye siz ne diyorsunuz bu konu hakkında?
butceye 1500 yazmissin ama umarim 1.5k ya almamissindir cunku 1350ye internette var urun. Birde ben de redragon kullaniyorum kumara k552 gayet memnunum malzeme kalitesi falan gayet iyi, tkl, %75 olmasina ragmen numpadsiz bence daha iyi. Sadece rainbow o kotu.Arkadaşlar bu klavyeyi aldım numpad ve red switch var diye siz ne diyorsunuz bu konu hakkında?
1300 e aldım hocam ben numpad daha hoşuma gidiyor o yüzden aldımbutceye 1500 yazmissin ama umarim 1.5k ya almamissindir cunku 1350ye internette var urun. Birde ben de redragon kullaniyorum kumara k552 gayet memnunum malzeme kalitesi falan gayet iyi, tkl, %75 olmasina ragmen numpadsiz bence daha iyi. Sadece rainbow o kotu.
Bilek desteği çıksın problem yok benim hoşuma gittiben sahsen tercıh etmezdım ama bılek koyma yerı felan cıkıyomus guzel muadıllerıne gore okey
tamam zaten bılek destegı cıktıgı ıcın guzel dedım1300 e aldım hocam ben numpad daha hoşuma gidiyor o yüzden aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bilek desteği çıksın problem yok benim hoşuma gitti
He anladım sağolun ben bile sorucam bunun yedek satın alacağımız switchleri oluyor mu?tamam zaten bılek destegı cıktıgı ıcın guzel dedım
bu modellerde hayırHe anladım sağolun ben bile sorucam bunun yedek satın alacağımız switchleri oluyor mu?
Nerden biliyon hocam?bu modellerde hayır
hotswap degıl o klavyeNerden biliyon hocam?