Merhabalar Redragon k552 white klavye almak istiyorum pişman eder mi bide fps tarzı oyunlar oynuyorum red switch mi almalıyım
1000Switche siz karar verin sesi ve basım hissiyatı değişiyor. Şahsen ben aynı klavyenin siyahını kullanıyorum ve memnunum ama bu fiyatlara çıktığınız zaman daha iyi alternatifler bulunabiliyor. Max bütçeniz nedir?
AL[TRY2,222.63~2366.05] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürümtr-m.banggood.com
Aliexpress tarzı sitelere pek sıcak bakmıyom[TRY2,222.63~2366.05] GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Pudding Tuş Kapakları RGB 61 Tuşlu Sıcak takılabilir Oyun Klavyesi Yeni Versiyon Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com
GAMAKAY MK61 Kablolu Mekanik Klavye Gateron Optik Anahtar Puding Keycaps RGB 61 Tuş Çalışırken Değiştirilebilir Oyun Klavye Yeni Sürümtr-m.banggood.com