Neler Yeni

redragon k552 red switch çınlama sesi

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Samet Mustafa Aktaş

federalper

80+ Silver
forumda çok övüyorlar bu klavyeyi kimse şikayetçi olmamış ben de merak ettim normal midir diye
Hocam klavye bilgisi olmayan arkadaşlar çok yorum yapıyor keşke almasaydınız iade hakkınız varsa iade edin baika bir şeyler bakalım isterseniz yardımcı olurum

zooda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam klavye bilgisi olmayan arkadaşlar çok yorum yapıyor keşke almasaydınız iade hakkınız varsa iade edin baika bir şeyler bakalım isterseniz yardımcı olurum
iade talebi oluşturdum zaten bu sese dayanılmaz , gider membrane alırım . yardımcı olursanız da sevinirim tam olarak 800 bütçem var aydınlatma şart ama pavyon olmasına gerek yok öyle şeyler aramıyorum

federalper

80+ Silver
iade talebi oluşturdum zaten bu sese dayanılmaz , gider membrane alırım . yardımcı olursanız da sevinirim tam olarak 800 bütçem var aydınlatma şart ama pavyon olmasına gerek yok öyle şeyler aramıyorum
Hocam Sahibindenden mizar veya hkgaming gk61 bakabilirsiniz kapalı kutu 500 600 civarı veya bende de var kapalı kutu bende yardımcı olurum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam Sahibindenden mizar veya hkgaming gk61 bakabilirsiniz kapalı kutu 500 600 civarı veya bende de var kapalı kutu bende yardımcı olurum
Özelden yazarsın bana

zooda

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Özelden yazarsın bana
2. el almayı düşünmüyorum 0 ürün öneriniz var mı

panizher

80+ Silver
Oetumu switch sanirsam f/p switch ama sıkıntısı çok iade edip yenisini isteye bilirsin

CptnAktaş

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Samet Mustafa Aktaş
Çoğu mekanik klavye değil ağırlıklı olarak kalitesiz klavyelerde olur
1.si ne bu üslup
2.si ise oradaki demekten kastım o fiyatlardaki klavyelerde olan bir şey bu zamana kadar gamepower ürünlerinde vs zaten olan bir şey ayrıca redragon da kalitesiz bir marka değil. O markanın ve genelde o fiyatlardaki ürünlerin bir çoğunda bu yay sesi oluyor gidip 3 yıldan beri açılmış konulara vs bakabilirsiniz. Bilgisiz demeden önce switch bilgisine ve 2-3 senedir bunun nedenine bak

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,580
Üyeler
160,857
Son üye
medieef
Top Bottom