Neler Yeni

Regedit Açılmıyor (windows10)

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
Arkadaşlar ben yerel kurulum dizilimini degğişltirmek istiyrodum C diski yerine D diskine almak istiyordum.
burda analtınları yaptım şuan Google görev yöneticisi falan açılmıyor. Aynı şekil düzeltmek için regedite de giremiyorum. Nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bazı zararlı yazılımlar görev yöneticisine erişimi engelleyebilmektedirler. Yönetici yetkisine sahip bir hesap ile bunları yapmaya çalıştığınızdan emin misiniz?

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bazı zararlı yazılımlar görev yöneticisine erişimi engelleyebilmektedirler. Yönetici yetkisine sahip bir hesap ile bunları yapmaya çalıştığınızdan emin misiniz?
sistemi zaten daha dün formatladım. Ekran kartı drivelerini ve chipset drivlerini kurdum o kadar. Bugunde işte yüklediğim indirdiğim progrmalar direk D ye insin diye uğraşıyordum. Attıgım linkteki adımları uyguladım ve durum böyle oldu. Regedit falanda açılmıyor. Ne Yapıcam bilmiyorum. Açılsa belki eski ayarla alırım düzelir.

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
sistemi zaten daha dün formatladım. Ekran kartı drivelerini ve chipset drivlerini kurdum o kadar. Bugunde işte yüklediğim indirdiğim progrmalar direk D ye insin diye uğraşıyordum. Attıgım linkteki adımları uyguladım ve durum böyle oldu. Regedit falanda açılmıyor. Ne Yapıcam bilmiyorum. Açılsa belki eski ayarla alırım düzelir.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/rehber-eksik-ve-bozuk-sys-dosyalarini-onarmak.1087558/ bunu uygularmısın

murat.a

80+
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
46
İsim
Murat

BabaYori

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
249
İsim
Muhammed Özkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Suan mesela steami indiriyordum. Fakat kafayi yedi. Ben en iyisi elimde format usbi si varken tekrar format atayim. Daha da ugrasmam.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben format atayim hic ugrasmaya gerek kalmasin. Ama sundan korkuyorum. Mesela windowsu sddye kurdum. Indirdigim programlar da sddye otomatik kuruluyor. Ben oyun indirigimde d diskine atrinca problem yasarmiyim? Mesela lolude otomatik sddye kurdu diyelim. D ye attinca hata falan veririmi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamamdir format attim düzeldi.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,433
Üyeler
164,667
Son üye
ege0110
Top Bottom