Rich Kedy
80+ Bronze
- Bütçe
- 4400
Arkadaşlar, 4400 TL bütçe ile bir sistem topladım, nasıl olmuş?
Anakart:
Anakartı en uygun ve en iyisinden seçmeye çalıştım.
İşlemci:
İşlemciyi de en uygun fiyatlısından seçtim ve gerçekten f/p bir işlemci.
Ram:
Ram birçok kişininde bildiği Patriot Viper Steel. En uygun fiyatlısını seçtim.
Ekran Kartı:
Ekran kartımız tek fanlı, şuan ki piyasaya göre iyidir ama ısınabilir, fakat bana göre alınabilir bir ekran kartı.
SSD:
SSD'imiz Patriot Burst 120 GB, bu SSD'ye sadece Windows ve istersek bir kaç tane de oyun kurabiliriz, malum kurlara göre gayet iyi bir SSD.
PSU:
PSU FSP markasının Hydro K serisinden bir PSU. 80+ Ve 500 Watt, sistemimizi besleyebilecek kapasitede, fakat upgrade için daha yüksek Watt değerine sahip PSU'ların alınmasını öneririz.
Kasa:
Kasamız ve son parçamız, Vento VG06F, burda ürün kırık geldi yazılmış fakat bunun bir kargo hatası olduğunu hepimiz biliyoruz. Ön paneli mesh olup, hava akışı iyidir.
Toplam: 4405 TL
Topladığım sistem bu kadardı.
İyi Forumlar!
NOT: Bu sistem stokları bekleyemeyip derecede oyun bilgisayarı ihtiyacı olan arkadaşlar için yapılmıştır, stoklar gelince bu sistemden daha iyi sistemlerin toplanabileceğini bende biliyorum.
NOT: Eksiklerimi lütfen kibar bir şekilde belirtiniz.
Düzenleme: Şimdi farkettim bende, bu bir rehber gibi.
Anakart:
Gigabyte Anakart Fiyatları & Modelleri - GittiGidiyor
Gigabyte Anakart fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! Bilgisayar için Gigabyte anakart arıyorsanız en uygun fiyat avantajıyla hemen sahip olabilirsiniz.
www.gittigidiyor.com
İşlemci:
İşlemciyi de en uygun fiyatlısından seçtim ve gerçekten f/p bir işlemci.
Ram:
Bilgisayar Bellek (RAM) Modelleri - PC RAM Fiyatları - n11
Bellek (RAM) ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Bellek (RAM) çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
www.n11.com
Ekran Kartı:
Ekran kartımız tek fanlı, şuan ki piyasaya göre iyidir ama ısınabilir, fakat bana göre alınabilir bir ekran kartı.
SSD:
Patriot Burst PBU120GS25SSDR 120GB 560/540MB/s 2.5" SATA 3 SSD Disk - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!
www.incehesap.com
PSU:
PSU FSP markasının Hydro K serisinden bir PSU. 80+ Ve 500 Watt, sistemimizi besleyebilecek kapasitede, fakat upgrade için daha yüksek Watt değerine sahip PSU'ların alınmasını öneririz.
Kasa:
VENTO Asus Vg06f Psu Yok 3*rgb Fan + Uzakdan Kumanda Siyah Atx Gaming Kasa Temper Cam Fiyatı, Yorumları - Trendyol
VENTO Asus Vg06f Psu Yok 3*rgb Fan + Uzakdan Kumanda Siyah Atx Gaming Kasa Temper Cam yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com
Toplam: 4405 TL
Topladığım sistem bu kadardı.
İyi Forumlar!
NOT: Bu sistem stokları bekleyemeyip derecede oyun bilgisayarı ihtiyacı olan arkadaşlar için yapılmıştır, stoklar gelince bu sistemden daha iyi sistemlerin toplanabileceğini bende biliyorum.
NOT: Eksiklerimi lütfen kibar bir şekilde belirtiniz.
Düzenleme: Şimdi farkettim bende, bu bir rehber gibi.