Neler Yeni

[REHBER] Bilgisayar Hızlandırma !

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
Bu gün sizlere kasan , donan bilgisayarlarınızı hızlandırmayı göstericeğim. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Daha önce açıldımı bilmiyorum ama forumda bu ara soran çok. Rehber windows işletim sistemleri içindir. Zararlı bir şey gösterdiysem uyarın. Umarım işinize yarar.
.
Öncelikle Windows 7 , 8 , 8.1 sürümlerini kullanan arkadaşlarıma Windows 10 Home sürümünü kullanmalarını öneririm.

İlk olarak Windows 10 Home formatlamanız gerek.
1- Microsoft'un sitesinden windows iso indirin.

2- Usb bellek ile Format rehber videosu:

3- Flash belleği eski haline döndürme videosu:

4- Bilgisayar format atıldıktan sonra açıldığında sağ altta yazı çıkar. Sizden lisans anahtarı girmenizi ister. İsterseniz internetten ucuza oem key alabilir etkinleştirebilirsiniz ya da o yazı ile ücretsiz kullanmaya devam edebilirsiniz. Korsan etkinleştirme önermem.

5- Windows 10 ' u bu videolar ile hızlı hale getirebilirsiniz.

6- Kendi bulduğum yöntemdir. İşlemci ve ram in ful kullanılmasını sağlıyor herhalde. Bunun işlemci ve ram inizin ömrünü kısaltıcağını düşünüyorum ama daha performans alıcağınıza eminim.

Çalıştırı açın ( Win+R )
" msconfig " yazın
" önyükleme " bölümüne girin
" gelişmiş seçenekler " diyin
işlemci sayısı ve bellek üst sınırını açın. ne kadar veriliyorsa verin.

7- Windows Update , Defender , Store vb SİLMEK ya da DEVRE DIŞI BIRAKMAK

Yeni bir uygulama buldum windows dosyalarını silmenize ya da devre dışı bırakmanıza yarıyor. Yanlış bir hareketinizde farklı bir şeyi silebilirsiniz ingilizcesi olmayanlara tavsiye etmem.Adı Win10 Spy Disabler. Buradan indirebilirsiniz: https://www.tamindir.com/windows/win10-spy-disabler/

Bu rehber için daha bir şeyler biliyordum unuttum. Hatırladıkça ekleme yapacağım. Umarım işinize yaramıştır. İyi günler.

Son düzenleme:

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Ubuntu!
Faydalı rehber elinize sağlık. :)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Daha detaylısını açmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tab_enter

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
361
İsim
Tab+Enter
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Daha detaylısını açmıştım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hımm iyimiş. Zaten o attığım iki videoda dediklerinin çoğu var. Ben seninde konunu benimkinin altına koyayım benim konuma giren adam seninkini de görsün.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,275
Üyeler
164,641
Son üye
ProceleSs
Top Bottom