tab_enter
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 361
- İsim
- Tab+Enter
Bu gün sizlere kasan , donan bilgisayarlarınızı hızlandırmayı göstericeğim. Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın. Daha önce açıldımı bilmiyorum ama forumda bu ara soran çok. Rehber windows işletim sistemleri içindir. Zararlı bir şey gösterdiysem uyarın. Umarım işinize yarar.
.
Öncelikle Windows 7 , 8 , 8.1 sürümlerini kullanan arkadaşlarıma Windows 10 Home sürümünü kullanmalarını öneririm.
İlk olarak Windows 10 Home formatlamanız gerek.
1- Microsoft'un sitesinden windows iso indirin.
2- Usb bellek ile Format rehber videosu:
3- Flash belleği eski haline döndürme videosu:
4- Bilgisayar format atıldıktan sonra açıldığında sağ altta yazı çıkar. Sizden lisans anahtarı girmenizi ister. İsterseniz internetten ucuza oem key alabilir etkinleştirebilirsiniz ya da o yazı ile ücretsiz kullanmaya devam edebilirsiniz. Korsan etkinleştirme önermem.
5- Windows 10 ' u bu videolar ile hızlı hale getirebilirsiniz.
6- Kendi bulduğum yöntemdir. İşlemci ve ram in ful kullanılmasını sağlıyor herhalde. Bunun işlemci ve ram inizin ömrünü kısaltıcağını düşünüyorum ama daha performans alıcağınıza eminim.
Çalıştırı açın ( Win+R )
" msconfig " yazın
" önyükleme " bölümüne girin
" gelişmiş seçenekler " diyin
işlemci sayısı ve bellek üst sınırını açın. ne kadar veriliyorsa verin.
7- Windows Update , Defender , Store vb SİLMEK ya da DEVRE DIŞI BIRAKMAK
Yeni bir uygulama buldum windows dosyalarını silmenize ya da devre dışı bırakmanıza yarıyor. Yanlış bir hareketinizde farklı bir şeyi silebilirsiniz ingilizcesi olmayanlara tavsiye etmem.Adı Win10 Spy Disabler. Buradan indirebilirsiniz: https://www.tamindir.com/windows/win10-spy-disabler/
Bu rehber için daha bir şeyler biliyordum unuttum. Hatırladıkça ekleme yapacağım. Umarım işinize yaramıştır. İyi günler.
.
Öncelikle Windows 7 , 8 , 8.1 sürümlerini kullanan arkadaşlarıma Windows 10 Home sürümünü kullanmalarını öneririm.
İlk olarak Windows 10 Home formatlamanız gerek.
1- Microsoft'un sitesinden windows iso indirin.
2- Usb bellek ile Format rehber videosu:
3- Flash belleği eski haline döndürme videosu:
4- Bilgisayar format atıldıktan sonra açıldığında sağ altta yazı çıkar. Sizden lisans anahtarı girmenizi ister. İsterseniz internetten ucuza oem key alabilir etkinleştirebilirsiniz ya da o yazı ile ücretsiz kullanmaya devam edebilirsiniz. Korsan etkinleştirme önermem.
5- Windows 10 ' u bu videolar ile hızlı hale getirebilirsiniz.
6- Kendi bulduğum yöntemdir. İşlemci ve ram in ful kullanılmasını sağlıyor herhalde. Bunun işlemci ve ram inizin ömrünü kısaltıcağını düşünüyorum ama daha performans alıcağınıza eminim.
Çalıştırı açın ( Win+R )
" msconfig " yazın
" önyükleme " bölümüne girin
" gelişmiş seçenekler " diyin
işlemci sayısı ve bellek üst sınırını açın. ne kadar veriliyorsa verin.
7- Windows Update , Defender , Store vb SİLMEK ya da DEVRE DIŞI BIRAKMAK
Yeni bir uygulama buldum windows dosyalarını silmenize ya da devre dışı bırakmanıza yarıyor. Yanlış bir hareketinizde farklı bir şeyi silebilirsiniz ingilizcesi olmayanlara tavsiye etmem.Adı Win10 Spy Disabler. Buradan indirebilirsiniz: https://www.tamindir.com/windows/win10-spy-disabler/
Bu rehber için daha bir şeyler biliyordum unuttum. Hatırladıkça ekleme yapacağım. Umarım işinize yaramıştır. İyi günler.
Son düzenleme: