Neler Yeni

[REHBER] GeForce Now Hakkında Her Şey

Merhabalar öncelikle açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim. Geforce now sisteminin oyun desteğine göz attığımda fıfa ya da pes oyununa ait destek olmadığını farkettim. Bu oyunların eklenebilmesi için anladığım kadarıyla taraf şirketlerin anlaşması gerekiyor. Google stadia sistemine yakında 100 adet oyun geleceği, bunların içinde far cry 6, fıfa 21 olacağına dair bilgiler internette mevcut. Acaba geforce now sistemine yeni oyunlar eklenecek mi? Bu konuda herhangi bir bilgi var mıdır?

Merhabalar, bende Geforce Now kodu var ama sistemim yeterli olduğu için Steam kod ile takas etmeyi düşünüyorum. İlgilenenler mesaj atabilir.

Merhabalar öncelikle açıklayıcı bilgiler için teşekkür ederim. Geforce now sisteminin oyun desteğine göz attığımda fıfa ya da pes oyununa ait destek olmadığını farkettim. Bu oyunların eklenebilmesi için anladığım kadarıyla taraf şirketlerin anlaşması gerekiyor. Google stadia sistemine yakında 100 adet oyun geleceği, bunların içinde far cry 6, fıfa 21 olacağına dair bilgiler internette mevcut. Acaba geforce now sistemine yeni oyunlar eklenecek mi? Bu konuda herhangi bir bilgi var mıdır?
Güncel kanallardan haberleri takip edin. Her geçen zaman yeni oyunlar ekleniyor. İki tarafın anlaşması lazım dediğin gibi.

Herkes 40 ping aldığını iddia ediyor. 100 Mbps downloadım var 1080p 60fps 60 pingden aşşağıya inmiyor.
Sync ayarını kapatınca çok gecikme yaşanmıyor ama oyun kasıyor.
Nasıl çözerim?

Geri