Neler Yeni

Rehber konularında planlama olmalı.

GFYT

80+ Bronze
@Mehmet Yılmaz önerim var foruma, genellikle gece 2 3 gibi araştırma yapıp konu yazıyorum. Ben bunları buraya geçirmek için yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum, fotoğraf düzen vs vs. Onun yerine buraya kaydetip belirli bir zamanda konunun açılmasını sağlasak olmaz mı ? Gece konuyu rehber niteliğinde buraya yazıp, düzenledikten sonra kaçta yayınlanabileceğini seçebilmemiz bana göre lazım. Umarım dikkate alırsınız.

@mertkuskapan .

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,590
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
@Mehmet Yılmaz önerim var foruma, genellikle gece 2 3 gibi araştırma yapıp konu yazıyorum. Ben bunları buraya geçirmek için yeniden düzenlemek zorunda kalıyorum, fotoğraf düzen vs vs. Onun yerine buraya kaydetip belirli bir zamanda konunun açılmasını sağlasak olmaz mı ? Gece konuyu rehber niteliğinde buraya yazıp, düzenledikten sonra kaçta yayınlanabileceğini seçebilmemiz bana göre lazım. Umarım dikkate alırsınız.

@mertkuskapan .
Xenforo belirli bir süre ayarlayıp sonra konu açmayı desteklemiyormuş galiba. Ayrıca taslak kaydetme var ama çok sağlıklı çalışmıyor.

GFYT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Xenforo belirli bir süre ayarlayıp sonra konu açmayı desteklemiyormuş galiba. Ayrıca taslak kaydetme var ama çok sağlıklı çalışmıyor.
Geçenlerde yazım düzeltme konusunda da destekleme yok cinsinden söylemişti @Mehmet Yılmaz . Sonrasında bunun için büyük bir uğraş olması gerektiğini söyledi, bu konunun o kadar zor olacağını sanmıyorum. Yorumun için teşekkürler...

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,561
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
1615226586406.png

BB koduna geç, oradan kodlarını alıp bir not defterine kaydet, en sağlıklısı bu.

Emirhandkee

80+ Titanium
En İyi Cevap
45

GFYT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aslında bunun için eklenti var. İnceleyin isterseniz.

İnceledim, işime yarar gibi duruyor. Teşekkürler...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,053,003
Üyeler
167,229
Son üye
szuo
Top Bottom