İlk başta ekran kartı minimum 4050 olacak 3050 katiyen önermiyorum ve v15 serisini ise hiç önermiyorum. Şimdi öneride bulunacam ama bu sefer yok şöyle sorunları var yok böyle sorunları var diyenler çıkacak ama yinede önereyim.
Sanırım 500gb depolama yeterli ona göre bunu önerebilirim. Yeterli değilse bu modelde sadece tek slot var yani yükseltmek istediğinizde 500'ü çıkarıp 1tb takabilirsin buna.
İşlemcisi zaten bu fiyata en iyisi. Rakibi olabilecek intel modellerine göre daha başarılı buluyorum.
HP Victus Gaming 16-s0022nt (7Z588EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Buda nitro 16 modeli. Bu seriyi öneririm özellikle ekran konusunda HP victuslardan daha başarılı.
Acer Nitro 16 AN16-41-R72W Notebook NH.QKBEY.005 detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Eğer bütçeyi 7k arttırabilirsen daha iyisi olan victusun 4060 modeli var ve 1tb ssd depolama alanına sahip.
HP Victus Gaming 16-s0018nt (7Z4M8EA) Notebook detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Birde lenovo loq modelleri var onları bilmiyorum nasıldır.
Eğer çıkabilirsen en son attığım 4060 lı Victus güzel. Olmaz ise ilk attığım 4050 li Victusta iyidir.