Neler Yeni

Reklamı göstermeye tıklıyorum reportlıyorum tekrar reklamı öneriyor?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
97
İsim
Mustafa Mete
Merhaba forumda +18 bir reklam çıkıyor 3 kere göstermeye tıkladım 4 kere report ettim tekrar aynı reklam çıkıyor bunu nasıl çözerim reklam engelleyici kullan demeyin pc im zaten patetes eklentinin yorumlarına baktım çoğu kişi google yi yavaşlatıyor diyor ve işe yaramıyor diyor? yardım lazım ben bu reklamı nasıl engelleyebilirim?

fatihmra

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
ublock origin en iyi reklam engelleyicidir dene bende yavaşlatmıyor.
bilgisayar çok kötüyse 2. el ram takviyesi yapıp ssd de takarsan hızlanır. sadece reklam engelleyiciyle yavaşlıcaksa bilgisayarın baya kötü bilgisayar olabilir
eklenti istemiyorsan host dosyası ile engelleme yapabilirsin
C:\Windows\System32\drivers\etc\hosts
buradaki host dosyasını önce masaüstüne kes yapıştır orda düzenleme yapamıyorsun sonra o çıkan reklama sağ tıkla bağlantı kopyala de hangi sitenin reklemı öğren sonra da o siteyi yasakla
127.0.0.1 ads.google.com
127.0.0.1 doubleclick.net
127.0.0.1 adserver.com
127.0.0.1 tracking.com
şeklinde yasaklama yapabilirsin çeşitli sitelerde host için engelleme linkleri paylaşılmış. istersen sadece +18 yasakla istersen diğer reklam siteleriyle birlikte yasakla alttaki arkadaş host dosyası paylaşmış kopyala yapıştır yap dosyayı geri yerine koy

ege1881

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
655
İsim
Ege
Merhaba forumda +18 bir reklam çıkıyor 3 kere göstermeye tıkladım 4 kere report ettim tekrar aynı reklam çıkıyor bunu nasıl çözerim reklam engelleyici kullan demeyin pc im zaten patetes eklentinin yorumlarına baktım çoğu kişi google yi yavaşlatıyor diyor ve işe yaramıyor diyor? yardım lazım ben bu reklamı nasıl engelleyebilirim?
konuyu hortlattım gibi oldu neyse
girdiğin siteleri gösteriyor olabilirmi yada tıkladığın şeyleri

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,059,068
Üyeler
168,233
Son üye
4Naks
Top Bottom