Neler Yeni

Çözüldü✓ Rempage ZENITH PRO sizce alınır mı?

exist.one

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
300
İsim
Yusuf Karayer
beyler şakamısınız herkes kesin rampage diye alınmaz felan demiştir mouseun kullandığı çip ve donanımlar hep üst düzey sakın gidip dandik temu malı alma :D
İlk olarak dediğiniz doğru fakat aynı bütçede 52833 Nordic değil 52840 Nordic MCU'lu Mouse'lar var. 2. olarak dandik dediğin mouse PAW 3950 750 IPS 70G ivme sensör + 8000Hz bir MCU kullanıyor. Dandik dediğin mouse'tan daha iyi bir mouse kullandın mı söyle de bizde alalım 1000TL'ye.

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
ben de normalde almazdım
güvendirdi
Beni kimse güvendiremez ama şu adam sayesinde negatif bakarken ılımlıya döndüm öyle söyliyim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama yinede almam

beyler şakamısınız herkes kesin rampage diye alınmaz felan demiştir mouseun kullandığı çip ve donanımlar hep üst düzey sakın gidip dandik temu malı alma :D inceleyebilirsiniz 5-7k bandında mouselar bu çipi ve donanımları kullanıyor.
Umarım ironidir ya

Kyuma

80+ Bronze
Beni kimse güvendiremez ama şu adam sayesinde negatif bakarken ılımlıya döndüm öyle söyliyim

Ama yinede almam

Umarım ironidir ya
seni gayet iyi anlıyorum ben ekran kartında amd almam sende ekipman tarafında rampage tercih etmiyorsun galiba :D

İlk olarak dediğiniz doğru fakat aynı bütçede 52833 Nordic değil 52840 Nordic MCU'lu Mouse'lar var. 2. olarak dandik dediğin mouse PAW 3950 750 IPS 70G ivme sensör + 8000Hz bir MCU kullanıyor. Dandik dediğin mouse'tan daha iyi bir mouse kullandın mı söyle de bizde alalım 1000TL'ye.
hocam bakın çip olarak belki 1 bilemedin 2 tık iyi olsun rampage denilen ürünün garantisi var switch , driver gibi birçok ek nedende var sadece çipe bakılmaz. teknolojik ürünler şans ürünüdür ajaz alacaksın 1 ay sonra bozulacak eee sonra???

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
seni gayet iyi anlıyorum ben ekran kartında amd almam sende ekipman tarafında rampage tercih etmiyorsun galiba :D
Kankam alıp almaman konusunda kimse seni zorlayamaz ama 1000 liraya bu kadar özellik sunan başka bi ürün yokken o ürüne dandik demene çok güldüm,
Rampage alacağıma 2 tane 159 apex alırım

Kyuma

80+ Bronze

Ama yinede almam

Umarım ironidir ya
ne ironisi?

Kankam alıp almaman konusunda kimse seni zorlayamaz ama 1000 liraya bu kadar özellik sunan başka bi ürün yokken o ürüne dandik demene çok güldüm,
Rampage alacağıma 2 tane 159 apex alırım
senin tercihin senin paran forum burası herkesin bir fikri olur elbet :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Barış Ataün
sizce black friday beklesem mantıklı olur mu acelem yok zaten

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,710
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler

Kyuma

80+ Bronze

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
ya şey düşüncesi var bende başka bir mouse çok iyi bir indirime girerse alamazsam pişman olurum
bir şeyi fazla düşünmemek lazım baktın güzel duruyor fiyatı da uygun alacaksın 1 hafta sonra fiyatı inince sağlık olsun diyip geçeceksin fazla kafana takma

ugurcamm

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Uğur Çam
Hocam profesyonel oyuncular değiliz sonuçta çok ince ayrıntıya takılmamak lazım. Hoşunuza gittiyse alınır. Şahsen ben alırdım çok takılmazdım kaliteli parçalar kullanılıyor.

imZen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Hamza Kağan
İlgilendiği Kategoriler
GPU, Monitör
fiyat düşmüş bana da uygun geldi sizce alınır mı veya başka bir mouse öneriniz var mı kablolu da olabilir yada black friday beklemem mantıklı olabilir mi
eğer markaya karşı bir takıntınız veya endişeniz varsa -bence özellikleri iyi ve garantili ürün alınır- https://www.akakce.com/mouse/en-ucu...-kablosuz-optik-oyuncu-fiyati,1720895296.html buna bakabilirsiniz

a
Hocam profesyonel oyuncular değiliz sonuçta çok ince ayrıntıya takılmamak lazım. Hoşunuza gittiyse alınır. Şahsen ben alırdım çok takılmazdım kaliteli parçalar kullanılıyor.
ağzına sağlık kral

Top Bottom