Render için İntel İris Xe mantıklı mı?

KutayKaan

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Merhaba arkadaşlar mühendislik 1. Sınıf öğrencisiyim SolidWorks, Catia, NX, After Effects, Premier Pro gibi programlar kullanacağım ve render alacağım. 0 ekran kartlı laptoplar çok pahalı olduğu için ikinci el düşündüm daha sonra daha güvenilir olabilir belki diye i5 12. Nesil intel iris Xe graphics olan bir laptop olabilir diye düşündüm. Sizce render işlemlerimde bana iyi performans verir mi? Yoksa ikinci ele mi bakmalıyım?

Render alırken kriz geçirip "başlarım böyle işe" falan deme ihtimalin çok yüksek.

Merhaba arkadaşlar mühendislik 1. Sınıf öğrencisiyim SolidWorks, Catia, NX, After Effects, Premier Pro gibi programlar kullanacağım ve render alacağım. 0 ekran kartlı laptoplar çok pahalı olduğu için ikinci el düşündüm daha sonra daha güvenilir olabilir belki diye i5 12. Nesil intel iris Xe graphics olan bir laptop olabilir diye düşündüm. Sizce render işlemlerimde bana iyi performans verir mi? Yoksa ikinci ele mi bakmalıyım?
18k bütçeye çıkarsanız ekran kartlı laptop alabilirsiniz,cıkamazsanız ikinci el mantıklı olabilir

gpu render daha iyi performans veriyor diye biliyorum ayrıca Ekran kartında Cuda desteğinden dolayı nvidia tercih et

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,854
Üyeler
184,062
Son üye
sonsuz42
Geri