huseyinoylumlu
80+
- Reaksiyon skoru
- 11
Merhabalar bütçem 70k,ekran kartı 4070ti super olan sistem arıyorum bulamadım önerisi olan varmı render için kullanılacak.
Bütçeniz yetersiz render için ryzen 9 almanız gerekiyor ryzen 9 lu sistemlerde sandıgınız kadar ucuz degilMerhabalar bütçem 70k,ekran kartı 4070ti super olan sistem arıyorum bulamadım önerisi olan varmı render için kullanılacak.
Merhaba Hüseyin ben de render için sistem topluyorum ama benim sistem 100.000 4070ti super seçimim var benimde işlemci ryzen 9 9950x
benim seçtiğim sistem ile hemen hemen aynı hocam işlemcim 9950x sadece70k için alabiliceginiz sistem
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
100k için
Shark 7A-RTX SUPER - Game Garaj
Shark 7A-RTX SUPER, Son Nesil AMD Ryzen işlemci seçenekleri, Nvidia GeForce RTX 4000 Super ekran kartı seçenekleri ile Shark 7A-RTX SUPER hazır sistem bilgisayar, oyuncu bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile GameGaraj'da!www.gamegaraj.com
Alıntıyı görüntüle