Bu gamepad alınır mı??
bu kolu kullanmadım fakat bazı böyle çakma kollar kullandım. bazı kollar seni 1-2 ay, bazıları 6 ay bile götürebilir. fakat bu konu geçici bir süreli olarak almalısın asla kalıcı olmamalı. kolun ne zaman arızalar göstereceğini bilemezsin. en yakın sürede bulabiliyorsan orj bir kol almanı öneririm. geçici süre için idealdir amaBu gamepad alınır mı??
çakma ds4 daha iyi bundanBu gamepad alınır mı??
belki xbox ı var adamın abi, pc ye bağlamayacakçakma ds4 daha iyi bundan
kolu pc ye mi bağlayacaksın yoksa xbox mıPeki bu nasıl https://app.hb.biz/lN40VQzxMZNm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
orjinal Öneriniz varmı
bende çakma ds4 kolu var 2 senedir kullanıyorum hala ilk günkü gibibu kolu kullanmadım fakat bazı böyle çakma kollar kullandım. bazı kollar seni 1-2 ay, bazıları 6 ay bile götürebilir. fakat bu konu geçici bir süreli olarak almalısın asla kalıcı olmamalı. kolun ne zaman arızalar göstereceğini bilemezsin. en yakın sürede bulabiliyorsan orj bir kol almanı öneririm. geçici süre için idealdir ama
850Bütçeniz en fazla ne kadar?
F310 almanız en mantıklı seçim gibi duruyor hocam.
Tamamen şans işi çakma kollar. Bazen uzun ömürlü denk geliyor bazen de 1 2 aya drift oluyor veya tuşları bozuluyorbende çakma ds4 kolu var 2 senedir kullanıyorum hala ilk günkü gibi
F310 çok sorunlu çakma ds4 alın diyorlar bilemedimF310 almanız en mantıklı seçim gibi duruyor hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Tamamen şans işi çakma kollar. Bazen uzun ömürlü denk geliyor bazen de 1 2 aya drift oluyor veya tuşları bozuluyor