Neler Yeni

Resident evil 2-3 oynanır mı?

kaphtans

80+
Reaksiyon skoru
11
Resident evil serisinin 7 ve 8. oyunlarını (izleyerek bitirdim.) sanırım (0-4) oyunlarının hikayesi 7 ve 8'den farklı ve bu dört oyunun hikayesi birbirine bağlı. 2,3. oyunlarını oynamalı mıyım? 4. oyunun remake'i 24 martta çıkıyor, biraz vakit geçirip bitirmeli miyim?

Ekler

• lkmasdşlfmöasd.PNG
    lkmasdşlfmöasd.PNG
    509.5 KB · Hit: 211
Kesinlikle oynanmalı fakat 3. oyun için aynı şeyi söyleyemeyeceğim.

Alma imkanın varsa 7 ile 8'i alıp oyna, izlemeyle aynı şey değil bence fakat 150 TL 2 oyun için ucuz bir fiyat ikisi totalde 15 saat falan sürer, parasına değer.

Alma imkanın varsa 7 ile 8'i alıp oyna, izlemeyle aynı şey değil bence fakat 150 TL 2 oyun için ucuz bir fiyat ikisi totalde 15 saat falan sürer, parasına değer.
4'ün remake'i çıkacağı için 2'ye kafayı yordum. Yoksa zaten 7 ve 8'i kesinlikle deneyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır, 4. oyunun hikayesi 2. oyun ile bağlantılı.
2'yi kesin alıp oynuyorum, teşekkür ederim. :)

4'ün remake'i çıkacağı için 2'ye kafayı yordum. Yoksa zaten 7 ve 8'i kesinlikle deneyeceğim.

4 remeake çıkıyor da aşırı pahalı. Oynayamadığım ilk oyunu olucak maalesef.

İki oyun da oynanır. 3. oyuna kötü diyen çok ama ful başarım yaparak üst üste 4 defa bitirerek oynadım, gayet güzel ve kaliteli bir oyun bence.
2. oyuna zaten laf yok çok iyi. Keşke 7. ve 8. oyunu izlemek yerine oynasaydınız.

2. oyun gerçekten RE serisindeki bana göre Village'dan sonraki en iyi oyun. İyi oyunlar dilerim :)

Edit: 3. oyun oynanmayacak bir oyun değil, eğer 50TL sorun olmazsa Raccoon City paketini alman iyi olur. En azından elle tutulur bir oyun.

Yine de şunu belirteyim eğer oyunları alırsanız yamaları U-Crew'den satın almalısınız o da oyun başı 25 TL çünkü ücretsiz yamalar yeni güncellemelerle çalışmıyor. Eğer eski sürümü kurarsanız çalışıyor fakat RTX, DLSS vs. olmuyor.

2. oyun gerçekten RE serisindeki bana göre Village'dan sonraki en iyi oyun. İyi oyunlar dilerim :)

Edit: 3. oyun oynanmayacak bir oyun değil, eğer 50TL sorun olmazsa Raccoon City paketini alman iyi olur. En azından elle tutulur bir oyun.
Evet evet zaten kütüphanede durması için paketi alacağım. Yüksek ihtimal göz atarım 3'e de.

Yine de şunu belirteyim eğer oyunları alırsanız yamaları U-Crew'den satın almalısınız o da oyun başı 25 TL çünkü ücretsiz yamalar yeni güncellemelerle çalışmıyor. Eğer eski sürümü kurarsanız çalışıyor fakat RTX, DLSS vs. olmuyor.
Res serisine feda olsun... :D

İki oyun da oynanır. 3. oyuna kötü diyen çok ama ful başarım yaparak üst üste 4 defa bitirerek oynadım, gayet güzel ve kaliteli bir oyun bence.
2. oyuna zaten laf yok çok iyi. Keşke 7. ve 8. oyunu izlemek yerine oynasaydınız.
Evet ben de çok pişmanım ona. Fakat ikisini de çok önce izledim, bilgisayarım o zamanlar zula bile kaldırmayacak derecede kötüydü. Müsait zamanımda kesinlikle deneyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,089,179
Üyeler
173,145
Son üye
Atakan011
Geri