Enes34Nacir
80+ Silver
Dahası
Baya iyi işlemci de kaç yıldır kullanıyorsuni5 11400h
Baya iyi işlemci de kaç yıldır kullanıyorsuni5 11400h
ne yalan söyleyeyim oynayasım gelmiyor xd gta5 detroit uncharted falanda varda giremiyorum hemen sıkılıyorum rdr oynadıktan sonraSavaş tanrısı modunda kesmeyi dene Hocam cidden
geçen sene almıştımBaya iyi işlemci de kaç yıldır kullanıyorsun
Ben kule tipi çektim Mx 4 sürdüm o halde 85 derece normalde 100 derece oynuyordumlaptop için normalde masaüstü için çok fazla benim max 70 görüyor oda havasız ortamda
Uncharted da bitirdim oda sardıne yalan söyleyeyim oynayasım gelmiyor xd gta5 detroit uncharted falanda varda giremiyorum hemen sıkılıyorum rdr oynadıktan sonra
Hiç bakım yaptın mı hocamgeçen sene almıştım
işlemci ne la senin 5950x yada 11900k mı ASDSDABen kule tipi çektim Mx 4 sürdüm o halde 85 derece normalde 100 derece oynuyordum
Uncharted da bitirdim oda sardı
Yok ya İ5 3550 3.7Ghz bu kdr ısınmaması lazım anlamadım yanıyor onu geç yanında 8 yıldır Minig görmüş kart ile oynuyorum hxksbxksbxişlemci ne la senin 5950x yada 11900k mı ASDSDA
yok yapmadım daha doğrusu doğru dürüst kullanmadım evdeyken arada bir açıyorum öyle.Ben kule tipi çektim Mx 4 sürdüm o halde 85 derece normalde 100 derece oynuyordum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uncharted da bitirdim oda sardı
Hiç bakım yaptın mı hocam
eski nesil intel ısınması çok normal r3 3100 var bende oda çok sıkıştırırsam 70 normalde aaa oyunlarda 65 geziyor en fazlaYok ya İ5 3550 3.7Ghz bu kdr ısınmaması lazım anlamadım yanıyor onu geç yanında 8 yıldır Minig görmüş kart ile oynuyorum hxksbxksbx
Macunu değiş hocam birde fandaki tozları aldırt derecesi düşeryok yapmadım daha doğrusu doğru dürüst kullanmadım evdeyken arada bir açıyorum öyle.
bir yere giderken yanımda götürüyom öyle fazla kullanmıyorum şimdilik
Ben i3 13100f e geçeceğim yada Ryzen 5 5500 sence hangisi üzerine sistem dizeyimeski nesil intel ısınması çok normal r3 3100 var bende oda çok sıkıştırırsam 70 normalde aaa oyunlarda 65 geziyor en fazla
daha yeni hocam dediğim gibi fazla kullanmadım.Macunu değiş hocam birde fandaki tozları aldırt derecesi düşer
O sırada benim 95 derece çalışan Monster.86 derece ne benim laptop 86-88 derecelerde çalışıyor
monster öyle yapacak bir şey yokO sırada benim 95 derece çalışan Monster.
geçebiliyorsan 12400f yada 5600Macunu değiş hocam birde fandaki tozları aldırt derecesi düşer
Ben i3 13100f e geçeceğim yada Ryzen 5 5500 sence hangisi üzerine sistem dizeyim