Merhabalar itopyadan hazır sistem aldım i3 12th Intel arc a750 resize bar diye bı özellik duydum bu özelligi direk olarak pcyi açar açmaz hiç bir sürücü vs kurmadan resize bar açıp sürücüyü daha sonradan kurarsak bı sikinti çıkar mı?
Aynı sistemi mi aldınız bir de nasıl kontrol ediyoruz? sanki bı konuma daha yorum yapmistiniz siz teşekkürlerİstediğin zaman aç sıkıntı olmaz. Önce anakart ayarlarından sonra da ekran kartı ayarlarından açılacak.
itopyadan aldıysan açıp yollamışlardır. Bende öyle oldu
Eğer açık yollamışlar ise bı ayar yapmama gerek var mı sürücu kurulumu haricAynı sistemi mi aldınız bir de nasıl kontrol ediyoruz? sanki bı konuma daha yorum yapmistiniz siz teşekkürler
Son sorum daha olacak sürücüyü Intelin kendi sistesinden whql latest version olarak indircem demiAynı sistemi mi aldınız bir de nasıl kontrol ediyoruz? sanki bı konuma daha yorum yapmistiniz siz teşekkürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer açık yollamışlar ise bı ayar yapmama gerek var mı sürücu kurulumu haric
Intel arc control kısmında ayarlarda yazıyor resize bar on diye.Aynı sistemi mi aldınız bir de nasıl kontrol ediyoruz? sanki bı konuma daha yorum yapmistiniz siz teşekkürler
Eğer açık yollamışlar ise bı ayar yapmama gerek var mı sürücu kurulumu haric
Son sorum daha olacak sürücüyü Intelin kendi sistesinden whql latest version olarak indircem demi
hocam son bı sorum daha olacak kusura bakmayın cahıllıgıme verın benım anakartım msı pro h610m resıze bar var mı bu anakartta bıde acık olup olmadıgını control panelının hangı bolumunden bakıyoruzIntel arc control kısmında ayarlarda yazıyor resize bar on diye.
Rica ederim. Tek tek bileşenlerin ve anakartın driverlerı dışında yapılacak bir şey yok.
Evet o şekilde olur
Var var sıkıntı yokhocam son bı sorum daha olacak kusura bakmayın cahıllıgıme verın benım anakartım msı pro h610m resıze bar var mı bu anakartta bıde acık olup olmadıgını control panelının hangı bolumunden bakıyoruz
anladım tamamdır cok tesekkurler gpu z den de bakarım olmadı yardımların ıcın sagolVar var sıkıntı yok
Dostum uzun zaman oldu hatırlamıyorum tam menüleri, kullanım kılavuzdan google dan biraz bak olmazsa müsait olunca resim de atarım.