Sıvı soğutmamı istiyorsun? Ve bütçe belirtmemişsinAMD işlemci soğutucusu önerir misiniz RGB olması gerek kesinlikle
Önerir misin işlemci AMD bütçe 300 felan rgb olması lazımOnun yerine kule tipi al.
Sadece işlemci üstü fan rgb olacak bütçe 300 frlanSıvı soğutmamı istiyorsun? Ve bütçe belirtmemişsin
wraith prism fiyatı işteÖnerir misin işlemci AMD bütçe 300 felan RGB olması lazım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sadece işlemci üstü fan RGB olacak bütçe 300 frlan
O fiyata nerde var ? Sadece inventusta 350₺wraith prism fiyatı işte
300 felan demiş max 300 dememiş ya türkçeyi düzgün konuşun ya da yanlış anlaşılmaya kızmayın anlaşıldı mı?O fiyata nerde var ? Sadece inventusta 350₺
Lan ne saçmalıyorsun bende ondan arıyorum ondan sordum psikolojik manyak :*300 felan demiş max 300 dememiş ya türkçeyi düzgün konuşun ya da yanlış anlaşılmaya kızmayın anlaşıldı mı?
Sen takıntılı bir insansın işin zor300 felan demiş max 300 dememiş ya türkçeyi düzgün konuşun ya da yanlış anlaşılmaya kızmayın anlaşıldı mı?
:d Fuma2 5GHz Der SusarımAMD işlemci soğutucusu önerir misiniz RGB olması gerek kesinlikle
şösşaösşA karantina psikolojim bozuldu napayım yaaaaaLan ne saçmalıyorsun bende ondan arıyorum ondan sordum psikolojik manyak :*
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sen takıntılı bir insansın işin zor
Hıı aynen aynenşösşaösşA karantina psikolojim bozuldu napayım yaaaaa