Neler Yeni

Yardım RGB ANAKARTA A-RGB FAN BAĞLANIR MI ???

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
arkadaşlar anakartım msi b450 tomahawk max ve almak istediğim kasa warcry ama fanları a-rgb
ben bu fanlara direktmen psudan güç verebilir miyim ya da bir şekilde anakartıma bağlayabilir miyim fan hızını ve renklerini kumandadan halletsem de olur illa pc yazılımından yapmak zorunda değilim yardımcı olursanız sevinirim

Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Ahmet
Anakart üzerinden kontrol etmek dışında geri kalanını yapabilirsin, eğer argb fan kontrolcüsü varsa kasada. Nerden biliyorsun dersen, 1 ay önce ben de bir kasa almıştım fakat anakartım eski bir model ve normal fan girişi bile bulamadım ne yalan söyleyeyim. Kasa içinde gelen kontrolcü var neyse ki. Anakarttaki argb girişinin amacı, fanların kontrolünü anakart üzerinden sağlamaktır zaten. Gücü başka bir yerden alabilir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Anakart üzerinden kontrol etmek dışında geri kalanını yapabilirsin, eğer argb fan kontrolcüsü varsa kasada. Nerden biliyorsun dersen, 1 ay önce ben de bir kasa almıştım fakat anakartım eski bir model ve normal fan girişi bile bulamadım ne yalan söyleyeyim. Kasa içinde gelen kontrolcü var neyse ki. Anakarttaki argb girişinin amacı, fanların kontrolünü anakart üzerinden sağlamaktır zaten. Gücü başka bir yerden alabilir.
yani sadece kutu içeriğinde kontrolcü yani kumanda mı olması lazım ?
bir de gücü nereye bağlıcaz yani psunun hangi çıkışına ben tam bilmiyorum da

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
warcry i bilmiyorum ama bendeki msi mag forge 100r nin uzerinde altinda LED yazan bi tus var kasanin fanlarinin rgb sini oradan kontrol ediyorum kasayi aldigimda kontrolcu fanlara bagli ve kasanin kablolama kismina montajliydi ben sadece sys_fan ve 12v molex baglantilarini yaptim kasanin fanlarini sadece LED tusundan degistirebiliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
warcry i bilmiyorum ama bendeki msi mag forge 100r nin uzerinde altinda LED yazan bi tus var kasanin fanlarinin rgb sini oradan kontrol ediyorum kasayi aldigimda kontrolcu fanlara bagli ve kasanin kablolama kismina montajliydi ben sadece sys_fan ve 12v molex baglantilarini yaptim kasanin fanlarini sadece LED tusundan degistirebiliyorum
bilmiyorum valla ya nası yapıcam kasayı alıcam ama olmazsa sıkıntı

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
msi b450 tomahawk max la argb fanlari kontrol edemiyomussun led kontrolcü lazim incehesap da RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda da var yaziyor ama donanim arsivi incelerken icinden rgb kontrolcü cikmamis alacagin yer rgb kontrolcu gonderirse fanlarin kablolarini kontrolcuye baglarsan kasanin ustundeki dugmeden veya uzaktan kumandasindan fanlarin isiklarini kontrol edebilirsin bide incehesap da 6 fanli satiliyo ama gondericekleri kontrolcu kac fan destekliyo onu bilmiyorum yani ayriyetten fan alip takarsan isiklarini kontrol edebilirmisin bilmiyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

eger actigin diger konudaki https://www.trendyol.com/gamepower/...g-oyuncu-bilgisayar-kasasi-psu-yok-p-54947065 bu linkden alicaksan sorunsuz kullanabilirsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Murat Yücel
Instagram
yucexzzers
msi b450 tomahawk max la argb fanlari kontrol edemiyomussun led kontrolcü lazim incehesap da RGB Kontrolcüsü ve Uzaktan Kumanda da var yaziyor ama donanim arsivi incelerken icinden rgb kontrolcü cikmamis alacagin yer rgb kontrolcu gonderirse fanlarin kablolarini kontrolcuye baglarsan kasanin ustundeki dugmeden veya uzaktan kumandasindan fanlarin isiklarini kontrol edebilirsin bide incehesap da 6 fanli satiliyo ama gondericekleri kontrolcu kac fan destekliyo onu bilmiyorum yani ayriyetten fan alip takarsan isiklarini kontrol edebilirmisin bilmiyorum

eger actigin diger konudaki https://www.trendyol.com/gamepower/...g-oyuncu-bilgisayar-kasasi-psu-yok-p-54947065 bu linkden alicaksan sorunsuz kullanabilirsin
şimdi ben 9 fanlı kontrolcülü kasa alırsam fan renklerini sadece kasanın üstündeki rgb tuşundan mı kontrol edebiliyorum ?
ve hızları otomatik pc açıldığında full hızda mı dönmeye başlıyor

trendyol linkini atmışsın ora 9 fanlı ama orda kontrolcü var mı yazmıyo o yüzden güvenemedim ya

Son düzenleme:

keremgencer_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
489
İsim
Kerem Gencer
şimdi ben 9 fanlı kontrolcülü kasa alırsam fan renklerini sadece kasanın üstündeki rgb tuşundan mı kontrol edebiliyorum ?
ve hızları otomatik pc açıldığında full hızda mı dönmeye başlıyor
evet fanlari molex den bagladigin icin full hizda donuyor ama yine de sessiz oldugu soyleniyor trendyol linkindeki ürünün soru cevap kisminda kontrolcü mevcut yaziyor

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bağlarsınız, ama ışıkları kontrol edemezsiniz. Onun dışında sorun teşkil edeceğini düşünmüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,669
Üyeler
163,864
Son üye
arassyy
Top Bottom