Bende aynı kasayı düşündügüm için@Dalkıran neden inanılmaz attın ?
Bende aynı kasayı düşündügüm için@Dalkıran neden inanılmaz attın ?
Hocam kasanın neden kötü olduğunu da söyleyebilir misiniz ?Bu kasa kötü bir kasa. Almayın bunu. Yukarıda arkadaşların attıkları çok daha iyi.
Kasada rgb olmasada olur çünkü şerit led ve sıvı soğutma rgb olduğundan dolayı gerek kalmıyor
CM MasterBox TD500 Mesh Beyaz TG 3x120mm ARGB Fanlı Kristal Kasa: Amazon.com.trRGB flow tarzı beyaz kasa modeli önerir misiniz??
Tabii ki, hava akışı iyi değil ve gerçekten sıcaklık konusunda sıkıntı çıkarabilecek bir kasa. Arkadaşların attığı Ranker vb. kasalarda ise ön panel tamamen mesh olduğu için hava akışı çok daha iyi.Hocam kasanın neden kötü olduğunu da söyleyebilir misiniz ?
Hocam önü tamamen mesh olmayabilir. Ancak alt tarafındaki bölüm mesh. Evet daha iyi alternatifler var tabi ama bu Rgb Flow'un kötü olduğu anlamına gelmez.Tabii ki, hava akışı iyi değil ve gerçekten sıcaklık konusunda sıkıntı çıkarabilecek bir kasa. Arkadaşların attığı Ranker vb. kasalarda ise ön panel tamamen mesh olduğu için hava akışı çok daha iyi.
Yanlışım varsa düzeltirseniz sevinirim
bunun incelemesi gelir mi reisSilverstone Fara R1 Tempered Glass Beyaz ATX Kasa Fiyatı
Silverstone Fara R1 Tempered Glass Beyaz ATX Kasa en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Dediğiniz gibi alt tarafı mesh. Düşük bütçede alınabilecek bir alternatif. Ama ben bu kasayı alıp ekstra fanlar eklemek yerine direkt mesh bir kasa almayı tercih ederdim. Eğer kullanıyorsanız ve memnunsanız ne güzel. Benim bir arkadaşım kullanıyor, sistemlerimiz aynı sadece kasalar farklı. Aynı şehirdeyiz ve çok ısındığından şikayetçi hep. Birkaç forumda daha alınmaması gerektiğine dair şeyler okudum. Düzelttiğiniz için sağ olunHocam önü tamamen mesh olmayabilir. Ancak alt tarafındaki bölüm mesh. Evet daha iyi alternatifler var tabi ama bu Rgb Flow'un kötü olduğu anlamına gelmez.
FARA R1 PRO'nun aynısı zaten, sadece ARGB kontrolcü yok, ARGB fan yok ve beyaz renk.bunun incelemesi gelir mi reis
Hocam aslında kasada fan dizilimini nasıl yaptığına da bağlı. Eğer egzos fan yoksa ısınması normal bir durum. PC'deki parçalara da bağlı. Hatta @Motionless_IN_White bu kasaya sahip şuana kadar bir şikayetini duymadım. Ki kasa zevk meselesi derler, bazıları bu fiyata daha iyi alternatifler olmasına rağmen kişi bu kasayı aşırı beğendiyse neden almasın ki ?Dediğiniz gibi alt tarafı mesh. Düşük bütçede alınabilecek bir alternatif. Ama ben bu kasayı alıp ekstra fanlar eklemek yerine direkt mesh bir kasa almayı tercih ederdim. Eğer kullanıyorsanız ve memnunsanız ne güzel. Benim bir arkadaşım kullanıyor, sistemlerimiz aynı sadece kasalar farklı. Aynı şehirdeyiz ve çok ısındığından şikayetçi hep. Birkaç forumda daha alınmaması gerektiğine dair şeyler okudum. Düzelttiğiniz için sağ olun