Neler Yeni

Yardım RGB DESTEĞİ OLMAYAN ANAKART'A RGB'Lİ SIVI SOĞUTUCU NASIL TAKILIR ?

inan24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İnan Yeter
Arkadaşlar merhaba,

Anakartım Asus prime B550M-A. Sıvı soğutucum Corsair H100 RGB 240mm. Fanlar ve pompa çalışıyor fakat RGB'ler çalışmıyor. Kasanın arkasını söktüğümde 3 adet pin (zannediyorum 2 fan 1 pompa pini) boşta duruyor. Bu pinlerin bağlantısını nasıl yapıp RGB'leri aktif hale getirebilirim ? Yardımcı olabilir misiniz lütfen ?

Eric Cartman

80+ Bronze
Arkadaşlar merhaba,

Anakartım Asus prime B550M-A. Sıvı soğutucum Corsair H100 RGB 240mm. Fanlar ve pompa çalışıyor fakat RGB'ler çalışmıyor. Kasanın arkasını söktüğümde 3 adet pin (zannediyorum 2 fan 1 pompa pini) boşta duruyor. Bu pinlerin bağlantısını nasıl yapıp RGB'leri aktif hale getirebilirim ? Yardımcı olabilir misiniz lütfen ?
RGBleri için molex bağlantısı yoksa kontrolcü gerekiyor, sanırım corsairde molex bağlantısı yoktu

Exanimu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
375
İsim
Comol Ogga

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe
Arkadaşlar merhaba,

Yanlıs hatırlamıyorsam RGB icin harici kontrollcüler satılıyordu onlardan alıp ona bağlarsan çalısmalı.

inan24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İnan Yeter
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Soğutucunun sitesi bu değilmi? Sitede paket içeriğinde bir rgb kontrolcüsü olduğu yazmıyor, eğer kutu içerisinden çıkmadıysa ve anakartınızda da yoksa mecbur ekstra bir argb kontrolcüsü almanız gerekir.
Yanlıs hatırlamıyorsam RGB icin harici kontrollcüler satılıyordu onlardan alıp ona bağlarsan çalısmalı.

Aşağıdaki kontrolcüden bahsediyorsunuz sanırım. İlk mesajımda bahsettiğim boştaki binleri kontrolcüye, kontrolcüyü de PSU'ya bağlayacağım sanırım. Doğru mudur ?

1676451595456.png

pozalba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
435
İsim
nk
Aşağıdaki kontrolcüden bahsediyorsunuz sanırım. İlk mesajımda bahsettiğim boştaki binleri kontrolcüye, kontrolcüyü de PSU'ya bağlayacağım sanırım. Doğru mudur ?

Alıntıyı görüntüle
evet harici bir kontrolcü almanız gerekiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende aynı anakart ve aynı sıvı soğutma ile aynı sorunu yaşamıştım sonrasında RAZER ın Kontrolcusu ıle cozmustum

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Sidar Özel
Anakart tiź rgb yi destekliyor

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,242
İsim
Taha Efe

inan24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İnan Yeter

bende aynı anakart ve aynı sıvı soğutma ile aynı sorunu yaşamıştım sonrasında RAZER ın Kontrolcusu ıle cozmustum
RAZER kontrolcüsünün linkini paylaşabilir misiniz lütfen ?

Anakart tiź rgb yi destekliyor
Tiz rgb nedir bilmiyorum. Tam olarak ne yapmam gerekiyor ?

Sidar...

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
Sidar Özel
RAZER kontrolcüsünün linkini paylaşabilir misiniz lütfen ?

Tiz rgb nedir bilmiyorum. Tam olarak ne yapmam gerekiyor ?
Bak alt tarafta dogru rgb kontrol yeri var 2 tane beyaz renkte bir argb biri düz rgb 4 pinli oraya takacan eğer yetişmiyor sa rgb uzatici Alican

Bak alt tarafta dogru rgb kontrol yeri var 2 tane beyaz renkte bir argb biri düz rgb 4 pinli oraya takacan eğer yetişmiyor sa rgb uzatici Alican
Erkan kartının altında alt tarafinda

inan24

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
İnan Yeter

Erkan kartının altında alt tarafinda
Neresi tam olarak dostum göremedim.

1676477476603.png

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,458
Üyeler
164,674
Son üye