- Reaksiyon skoru
- 125
kontrolcü bağlı değil çünkü anakartımda argb girişi yokkontrolcü nereye bağlı ?
kontrolcu öyle boşta mı ? elektriği nerden veriyonkontrolcü bağlı değil çünkü anakartımda argb girişi yok
sdahhsdaj yani boşta evet psuda kontrolcüye bağlayabileceğim bir giriş yok ama anlayamadım tamkontrolcu öyle boşta mı ? elektriği nerden veriyon
Nasıl dönüyor la o zaman?sdahhsdaj yani boşta evet psuda kontrolcüye bağlayabileceğim bir giriş yok ama anlayamadım tam
Kontrolcüyü psu ya bağlaması gerek miyor mu ?Öndeki fanların ARGB kablosu nereye gidiyor bak bakalım.
O kasada kontrolcü olması lazım.
Evet işte, kasa önümde olsa 1 dakikada çözeceğim iş.Kontrolcüyü PSU ya bağlaması gerek miyor mu ?
kontrolcüye güç vermedim ama molex kablolarına verdimNasıl dönüyor la o zaman?
şu an driverları yüklüyorum sonra hemen atacağımkontrolcünün ve kabloların fotoğrafını at yardımcı olsunlar istersen giriş çıkışlarını net çek kabloların.
hocam molex bildiğim kadarıyla fanların dönmesini sağlıyor ledler yanması için kontrolcüye güç verilmeli bu iki kablolar birbirinden bağlı benim fanlarımda anakarta iki farklı şekilde bağlı bi 4 pin döndürmek için bide 3 pin argb vermek için. Sizde molex kablosu hareketi sağlıyor. görsellik için kontrolcüye güç verilmesi gerek.kontrolcüye güç vermedim ama molex kablolarına verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
şu an driverları yüklüyorum sonra hemen atacağım