Neler Yeni

RGB fanların kontrolü için anakart bağlantısı nasıl olmalı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Efehan Sayın
Dostlar merhaba,
Yeni toplama sistemimde fanlarım kasa özelliklerinde RGB olarak gözüküyor fakat ne MSI Center'da gözükmüyor, renklerini değiştiremiyorum ne de kasanın üzerinde tuşu var ne de kumandası var. Restart tuşu ise restart atıyor, o da fanların rengini değiştirmiyor. Fanlar default olarak yeşil duruyor fakat ben renkleri değiştirmek istiyorum, nasıl yaparım? Eksik olan ne? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: JRGB1 slotum boş, oraya mı bağlanması gerekiyor? Bağlanacaksa hangi kabloyu bağlamam gerekli?
JRAINBOW slotum bulunmamakta.
BIOS'ta herhangi bir ayarını bulamadım.
MSI Center'da fanlar gözükmüyor, sadece anakart gözüküyor. Renkleri değiştirdiğimde ise herhangi bir değişiklik söz konusu değil.
Anakart: MSI Pro H610M- e DDR4.
Kasam ve özellikleri burada yazıyor.

Ekler

• WhatsApp Image 2024-12-30 at 18.24.00.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-30 at 18.24.00.jpeg
    1.1 MB · Hit: 9
  • WhatsApp Image 2024-12-30 at 18.23.59.jpeg
    WhatsApp Image 2024-12-30 at 18.23.59.jpeg
    1.5 MB · Hit: 9

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
231
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Dostlar merhaba,
Yeni toplama sistemimde fanlarım kasa özelliklerinde RGB olarak gözüküyor fakat ne MSI Center'da gözükmüyor, renklerini değiştiremiyorum ne de kasanın üzerinde tuşu var ne de kumandası var. Restart tuşu ise restart atıyor, o da fanların rengini değiştirmiyor. Fanlar default olarak yeşil duruyor fakat ben renkleri değiştirmek istiyorum, nasıl yaparım? Eksik olan ne? Yardımcı olursanız sevinirim.
Not: JRGB1 slotum boş, oraya mı bağlanması gerekiyor? Bağlanacaksa hangi kabloyu bağlamam gerekli?
JRAINBOW slotum bulunmamakta.
BIOS'ta herhangi bir ayarını bulamadım.
MSI Center'da fanlar gözükmüyor, sadece anakart gözüküyor. Renkleri değiştirdiğimde ise herhangi bir değişiklik söz konusu değil.
Anakart: MSI Pro H610M- e DDR4.
Kasam ve özellikleri burada yazıyor.
Şu boşta duran kablonun ucunu çekip atar mısın hocam. Ona göre değerlendirelim.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anakartın rgb hocam ne yazıkki anakartından kontrol edemezsin bu fanları. Bende Corsair 3000d kasamla yaşıyorum bu sorunu ne yazıkki benim anakartta rgb uymuyor. Sakın rgb slotuna takmayın ayrıca o kabloyu pinler yamulur ve yanar .

Anakartın rgb hocam ne yazıkki anakartından kontrol edemezsin bu fanları. Bende Corsair 3000d kasamla yaşıyorum bu sorunu ne yazıkki benim anakartta rgb uymuyor. Sakın rgb slotuna takmayın ayrıca o kabloyu pinler yamulur ve yanar .
Bak power tuşunun yanında restart olur genelde kasayı toplarken onu fanlara bağlıyorlar bazen eğerki yeri varsa restart tuşuna bas değişmezse bağlamamışlardır. Kontrolcüye benzer bişi yada fazladan boşta kablo varsa onların fotoğrafını at hocam.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,942
Üyeler
164,221
Son üye
EŞŞEKTEDARİKCİSİ31
Top Bottom