Neler Yeni

Çözüldü✓ Rgb Led fan girişi nasıl takılır

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
Herkese Merhabalar ,
Bugün kasama bir fan alacaktım fakat bir şey aklımı karıştırdı fan 4 pin girişli olarak gözüküyor , pek bilmediğim için soruyorum 4 pin girişi nedir kasada mı bulunuyor anakartta mı yoksa psu üzerinde falan mı veyahutta benim kasamda var mıdır 4 pin girişi iade ile uğraşmak istemiyorum bilgilendirirseniz sevinirim

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
Herkese Merhabalar ,
Bugün kasama bir fan alacaktım fakat bir şey aklımı karıştırdı fan 4 pin girişli olarak gözüküyor , pek bilmediğim için soruyorum 4 pin girişi nedir kasada mı bulunuyor anakartta mı yoksa psu üzerinde falan mı veyahutta benim kasamda var mıdır 4 pin girişi iade ile uğraşmak istemiyorum bilgilendirirseniz sevinirim
images (2).jpeg

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
4 pin girişi enerji kablosu mu yoksa LED kablosu mu? İkisi de anakartta bulunur, hangisi olduğunu bilmek lazım.

sezer3636

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
454
İsim
sezer adıgüzel
4 pin girişi enerji kablosu mu yoksa LED kablosu mu? İkisi de anakartta bulunur, hangisi olduğunu bilmek lazım.
4 pin rgb fanlar pek bulunmuyor piyasada. Tahminim rainbow olarak 4 pin fandır. Girişi benim attığımdan ziyade molexte olabilir

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Herkese Merhabalar ,
Fanın linkini yazarsanız özelliğine bakabiliriz hocam.

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Kolestrol

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
132
İsim
Mert
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
En basitinden RF120 var, hala hatrı sayılır şekilde bulunuyorlar. Konu sahibi söylerse anlarız ancak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam, satın almayacağız sonuçta. Atmanda sorun yok.
biraz üzdü fakat yapacak bişe yok sağolun yinede

of Beauty and Rage

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Konu nasıl çözüldü? Hiçbir şey söylemedik bile, neyse.

Top Bottom