RGB LED PROGRAMSIZ ÇALIŞMIYOR.

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar değerli arkadaşlar.

Corsair Vengeance RGB Pro model ram mevcut.

Ben istiyorum ki Power tuşuna bastığım an RGB'leri yansın ama olmuyor çözemedim.

İlk önce pc açıldığında iCUE programını açıp ramlari programın görmesini sağlamam gerekiyor. ( tek başına bu programda RGB yakmıyor.) Sonra SignalRGB açıp oradan RGB açabiliyorum. Yani çok basit bir iş belkide ben bayağı uğraşmak zorundayım. Bunları yapmazsam RGB hiç yanmıyor.

Anakartım Asus Prime B450M - K

Ram'in görselini de ekliyorum.

Bana programsız veyahut tek programla bu işi çözebileceğim bir senaryo lazım. İstediğim programsız çözeyim. Saygılar iyi forumlar.

Ekler

• TeoriV2-107599-1_large.webp
    TeoriV2-107599-1_large.webp
    41.9 KB · Hit: 5
Merhabalar değerli arkadaşlar.

Corsair Vengeance RGB Pro model ram mevcut.

Ben istiyorum ki Power tuşuna bastığım an RGB'leri yansın ama olmuyor çözemedim.

İlk önce pc açıldığında iCUE programını açıp ramlari programın görmesini sağlamam gerekiyor. ( tek başına bu programda RGB yakmıyor.) Sonra SignalRGB açıp oradan RGB açabiliyorum. Yani çok basit bir iş belkide ben bayağı uğraşmak zorundayım. Bunları yapmazsam RGB hiç yanmıyor.

Anakartım Asus Prime B450M - K

Ram'in görselini de ekliyorum.

Bana programsız veyahut tek programla bu işi çözebileceğim bir senaryo lazım. İstediğim programsız çözeyim. Saygılar iyi forumlar.
Daha önce kullandığım Corsair Vengeance RGB olanlarda aynı sorunu yaşadım. Anakart ile senkron bir şekilde çalışmıyor. İcue programına ihtiyaç duyuyor.
Klevv ramda bu sorunu yaşamadım

Keşke sadece iCue ile halledebilsem. PC açılınca ilk icue açıp ramleri görmesi lazım. İcue de ramler yanmıyor hiç bir türlü. Sonra icue kapatıp signalrgb açıp oradan açmam lazım. Bayağı meşakkatli bir şey yapıyorum yani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,172,281
Üyeler
186,168
Son üye
Helixo35
Geri