Teşekkürler eğer müsaitsen fotoğraf atma şansın var mı? Ve eksi yönleri varsa söyler misin?https://www.hepsiburada.com/kama-se...lu-kumandali-16-renk-5-mt-rgb-p-HBV00000393Y4 bunu kullanıyorum ben. Güzel fiyatına göre iyi iş çıkartıyor.
evet kesiliyorbu kesilebiliyor mu
@sami şahin kendisinin güzel bir deneyimi varBir çok ekipmanı da rgb den vazgeçtim ama odamın şık gözükmesin istiyorum
bunun gibi sabit 7-8 renk var. + olarak ikili yakabiliyorsun yani mesela yeşil kırmızı aynı anda yakıp farklı bir renk yapabiliyorsun. Nefes alma modu var. Flash gibi yanıp sönen değişen mod var. Birde normal RGB geçiş modu var. göze vurmasın ışık rahatsız etmesin diye duvara yansıyacak şekilde monte ettim.Teşekkürler eğer müsaitsen fotoğraf atma şansın var mı? Ve eksi yönleri varsa söyler misin?
Teşekkür ederim sağolbunun gibi sabit 7-8 renk var. + olarak ikili yakabiliyorsun yani mesela yeşil kırmızı aynı anda yakıp farklı bir renk yapabiliyorsun. Nefes alma modu var. Flash gibi yanıp sönen değişen mod var. Birde normal RGB geçiş modu var. göze vurmasın ışık rahatsız etmesin diye duvara yansıyacak şekilde monte ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sana da tavsiyem ledi alırsan. Duvara yansıt direk göze vurursa gözünü rahatsız eder.
Bir çok ekipmanı da rgb den vazgeçtim ama odamın şık gözükmesin istiyorum
ürünün adı ne?Alıntıyı görüntüle
Bende Monitör arkası ambiyans led var tavsiye ederim. Çok farklı hava katıyor hem oyunda hem de film vs. izlerken.
çok pahalıWS2812B öneririm.