Neler Yeni

RGB Ledleri Kontrol Edemiyorum

OrkunJJ

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,054
MSI Mag B650 Tomahawk Wi-Fi anakarta, MSI Mag 320R Airflow kasaya sahibim.
4 5 Aydır sorunsuz rgb ledleri kullanabiliyordum.
JARGB_v2 portunun 1.sine sıvı soğutmanın ARGBsi bağlı.
JARGB_v2 portunun 2.sine kasanın ARGB modülü bağlı.
İnternetten araştırdığımda LED Firmware güncellemesi ile sorun çözülebilir diyordu bende güncelledim. v06 kuruluymuş v08 e güncelledim.
BIOS sürümüm J4 idi onu da sonraki sürüme K4 e güncelledim.
Sorun düzelmiyor, MSI Center uygulamasında Mystic Light kısmında anakart, ekran kartı, ramlerin RGB si gözüküyord. Rrenk değiştirdiğimde anında hepsine uygulanıyordu şuan çalışmıyor.
Arada kasa LED leri beyaz oluyor göz kırpıyor gibi.

Aşağıda ki videodan LED lerin beyaz olup göz kırpmasını görebilirsiniz.

Valla bu sorun 2 aydır var çözmeye çalışıyorum çözemedim. Yardımlarınızı bekliyorum.

Open rgb indir.
OpenRGB de bütün her şeyi kontrol edebiliyorum ama şuan sıkıntı kasanın ledlerinde.
En azından kırmızı yanıyordu arada beyaz olarak göz kırpıyordu.
Şu anda hiç yanmıyor. Bilgisayar açılırken beyaz vs. yanıyor sonra kapanıyor.
Led düğmesi de çalışmıyor. MSI dan soğudum resmen. Bundan sonra Asus tercih edicem gibi duruyor

OpenRGB de bütün her şeyi kontrol edebiliyorum ama şuan sıkıntı kasanın ledlerinde.
En azından kırmızı yanıyordu arada beyaz olarak göz kırpıyordu.
Şu anda hiç yanmıyor. Bilgisayar açılırken beyaz vs. yanıyor sonra kapanıyor.
Led düğmesi de çalışmıyor. MSI dan soğudum resmen. Bundan sonra Asus tercih edicem gibi duruyor
Rgb kontrolcü kartta sıkıntı var.

Rgb kontrolcü kartta sıkıntı var.
Bende öyle düşünüyorum, diğer JARGB_v2 portunda sıvı soğutma ve fanları bağlı onlar sorunsuz çalışıyor, kontrolcü karta bağlı değiller

Soğudum resmen MSI dan. Yok mu bunu çözebileceğim bir yol? Kasanın ledleri çalışıyor. Yazılımdan renk ayarladığımda arada komutları kabul ediyor. Arada etmiyor kafasına göre en son ne yandıysa öyle kalıyor saçma sapan çalışıyor ledler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,074
Üyeler
173,306
Son üye
emrebilalbedir
Geri