bütçeRgb ram almayi düşünüyorum. Uygun cipleri iyi olan ram ariyorum. Özellikle kullanicilardan arti eksi olarak yorum bekliyorum
Bunun cipleri e laf ettiler yoksa rgbsi efsane duruyo1200 TL.Silicon Power XPower Turbine RGB 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 SP016GXLZU320BDB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Silicon Power XPower Turbine RGB 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 SP016GXLZU320BDB Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Silicon Power XPower Turbine RGB 16 GB (2x8) 3200 MHz DDR4 CL16 SP016GXLZU320BDB Ram özelliklerini incele, 3.754,96 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Chipleri ne imiş kim laf etti?Bunun cipleri e laf ettiler yoksa rgbsi efsane duruyo
Ne varmış hocam çiplerde ? 1 senedir kullanıyorum 4x8 olarak bir sorunla karşılaşmadım da merak ettim.Bunun cipleri e laf ettiler yoksa rgbsi efsane duruyo
2 tane 2x8 mi aldınız yoksa direkt 4x8 mi ? Şu rehberi uygulayıp ekran görüntüsünü atar mısın chipler neymiş.Ne varmış hocam çiplerde ? 1 senedir kullanıyorum 4x8 olarak bir sorunla karşılaşmadım da merak ettim.
2 Adet 2x8 aldım hocam hynix olması lazım çiplerin ilk aldığımda kontrol sadece şuan işteyim2 tane 2x8 mi aldınız yoksa direkt 4x8 mi ? Şu rehberi uygulayıp ekran görüntüsünü atar mısın chipler neymiş.
Rehber - RAM Çiplerinizi Öğrenin![Güncel]
-İndirme linki düzeltildi. Öncelikle neden çiplerimizi öğrenmek önemli ondan bahsedelim. Bir örnek vericem. Mesela bir RAM alacaksınız. Adata D30' da karar kıldınız. Çünkü markasını beğendiniz. Lakin 15 TL ucuza NeoForza olduğunu gördünüz. Kararsız kaldınız ve markadan dolayı kararınızı Adata'...forum.donanimarsivi.comMesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada Overclock yapmayacaksanız ram chiplerinin iyi veya kötü olması neredeyse performans konusunda hiç bir fark ettirmiyor. Timingleri kötü olmasın yeter. Siliconpowerın bu modelinde de 16-18-18 olması lazım yani orta kabul edilebilir.
Hiç bir sorunu yoktur. Dediğim gibi overclock yapmıyorsanız chip marka modeli önemli bile değil.2 Adet 2x8 aldım hocam hynix olması lazım çiplerin ilk aldığımda kontrol sadece şuan işteyim