Neler Yeni

RGBlerim ve fanlarım çalışmıyor

Reaksiyon skoru
3
Beyler daha bu sabah hiçbir sıkıntı yoktu kapadım PC yi az önce açtım baktim RGB ler yanmıyor fanlarda çalışmıyor ama elektrik var PC açılıyor monitöre güç veriyor yani ilk defa böyle bir şey oldu ne yapmam lazım?

Beyler daha bu sabah hiçbir sıkıntı yoktu kapadım PC yi az önce açtım baktim RGB ler yanmıyor fanlarda çalışmıyor ama elektrik var PC açılıyor monitöre güç veriyor yani ilk defa böyle bir şey oldu ne yapmam lazım?
Arka kapağı ac kablolarla oyna geliyo temassız lık vardır

Güç bağlantılarını kontrol et veya kontrolcü bağlıysa oradaki kablo bağlantılarına bir bak. En güzeli arka kapağı söktükten sonra fotoğraf paylaşabilir misin güzel detaylı daha iyi olur.

IMG_20250401_144502.jpg

Güç bağlantılarını kontrol et veya kontrolcü bağlıysa oradaki kablo bağlantılarına bir bak. En güzeli arka kapağı söktükten sonra fotoğraf paylaşabilir misin güzel detaylı daha iyi olur.
Yemin ediyom utandım abi nereyi açacam ben şu Supplyın olduğu yerde 4 tane vida vardı söktüm onlari ama hiçbir şeyi açamıyorum 😭
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_20250401_150741_1.jpg

Abi burada böyle takılmaması şeyler var

Son düzenleme:
Geri