J JANERKE 80+ Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Ahmet Çakar 6 Aralık 2023 #1 Ben rick ve morty izliyordum 4. Sezondayim ama her küfür sansurluyor çok sıkıcı okuyor bu konuda beni bilgilendirirmisiniz 3. Sezonda hiç sansur yoktu ama 4. Sezonda her küfürü sansürlü
Ben rick ve morty izliyordum 4. Sezondayim ama her küfür sansurluyor çok sıkıcı okuyor bu konuda beni bilgilendirirmisiniz 3. Sezonda hiç sansur yoktu ama 4. Sezonda her küfürü sansürlü
BERKANY 80+ Silver Katılım 1 Şubat 2022 Mesajlar 4,316 Dahası Reaksiyon skoru 2,371 Yaş 29 İsim Berkay BABUCCU Steam https://steamcommunity.com/id/berkany 6 Aralık 2023 #2 Sansürlü rick and morty izlenmez be kral.Başka bir siteden vs bul
J JANERKE 80+ Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 30 Dahası Reaksiyon skoru 6 İsim Ahmet Çakar 6 Aralık 2023 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 BERKANY yazmış: Sansürlü rick and morty izlenmez be kral.Başka bir siteden vs bul Devamı için tıklayın... Harbiden 4 sezonda hep sansur sıkıcı oluyor
BERKANY yazmış: Sansürlü rick and morty izlenmez be kral.Başka bir siteden vs bul Devamı için tıklayın... Harbiden 4 sezonda hep sansur sıkıcı oluyor