Neler Yeni

Riot Games'in Başına Geçseniz Ne Yaparsınız?

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Kutay
Yone'yi silerdim.
dengelenmesi gereken şey itemler , karakterler değil. ayrıca erken oyunda ormandan alınan herhangi bir yaratık başına konulan cezalar. örneğin dk 7 de alınan bir gromp herhangi bir koridor oyuncusuna 110 altınlık bir ceza olarak geri dönebilir. yada kayacıl alımı 30 altın gibi gibi. aynı şey orman için de geçerli. cannon almanın veya minyon çarpmanın belli bir cezası olması gerekiyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Buğra Aykaç
Valorant'ı mobile getirirdim arkadaş konsollara çıkan oyun neden mobile çıkmıyor hayret ediyorum. Yani grafikleri de öyle ahım şahım değil gelecek diyorlar gelmiyor Valorant Mobile

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,094
İsim
Mehmet Yılmaz
Yaptığı bütün oyunlara son verip oyun dünyasını Riot un rezalet oyunlarından kurtarmış olurdum

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
631
İsim
Tuğra
her maç jg diff yazanlara ve sövenlere bi güzel şeyler yapardım.

MufasaBoss

80+ Bronze
Yone'yi silerdim.
Knk Bütün Arkadaşlarıma Ve Akrabalarıma Vp Dağıtırdım Ve Fiyatları İndirir Fade Karakterine Bozkurt İşaretini Geri Koyardım Cezaları Düşürür Ve LGBT Ajanlarını Silerdim
Mesaj otomatik birleştirildi:

Valorant'ı mobile getirirdim arkadaş konsollara çıkan oyun neden mobile çıkmıyor hayret ediyorum. Yani grafikleri de öyle ahım şahım değil gelecek diyorlar gelmiyor Valorant Mobile
Şubat 2025 Gibi Çıkcak Valorant Mobil

Top Bottom