Alileniz ile kavga ettikten sonra ne yaparsınız

grasdiyas

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,509
Moralim bozuk biraz belki düzelir babanızla felan kavga ettikten sonra ne yaparsınız genelde merak ettim moralinizi düzeltmek içinde ne yaparsınız

Ben genelde kavga ettikten sonra 1 gün felan gelmem eve gelince kendimi yüzsüz gibi hissediyorum nedense genelde dışarıda ve yada 7/24 açık olan kütüphanede geçiririm

Ben kavga ettim dedem gilde kalıyorum biz yıllardır kavga ediyoruz Urfa'da yaşıyorum İstanbul'a nakil Alicam ben terk edicem

Moralim bozuk biraz belki düzelir babanızla felan kavga ettikten sonra ne yaparsınız genelde merak ettim moralinizi düzeltmek içinde ne yaparsınız

Ben genelde kavga ettikten sonra 1 gün felan gelmem eve gelince kendimi yüzsüz gibi hissediyorum nedense genelde dışarıda ve yada 7/24 açık olan kütüphanede geçiririm
Hiç kavga etmedim :D Sonuçta şikayet etmeden beni büyüttüler kredileri sonsuz :) Etseydim biraz düşünürdüm hata bendeyse gider özür dilerdim herhalde.

MERHABA, ailemle kavga ederdim ergenlik dönemlerimde. Odama çekilir AĞLARDIM. Sonrasında bu saçmalıkların amaçsızlığını ve ailenin değerini anladım onlardan uzak kaldıkça. Keşke yine kızsalar diyorum

Hiç kavga etmedim :D Sonuçta şikayet etmeden beni büyüttüler kredileri sonsuz :) Etseydim biraz düşünürdüm hata bendeyse gider özür dilerdim herhalde.
Kavga eden ben değildim babamdı konuda kavga edilecek bişey değildi yani nasıl kavgaya çevirdi anlamış değilim
MERHABA, ailemle kavga ederdim ergenlik dönemlerimde. Odama çekilir AĞLARDIM. Sonrasında bu saçmalıkların amaçsızlığını ve ailenin değerini anladım onlardan uzak kaldıkça. Keşke yine kızsalar diyorum
Benim bi hatamdan dolayı dövse bile bişey demem ama bana saçma sapan bişey diyip anahtarı önüme fırlatınca olan oldu işte

Benim bi hatamdan dolayı dövse bile bişey demem ama bana saçma sapan bişey diyip anahtarı önüme fırlatınca olan oldu işte
DOSTUM, haddim değil ama bir süre geçince ailenden uzakta yaşayınca o anahtarın atmasını bile özlüyorsun. Bazen insanlar çok sinirli olabiliyorlar yaşın kaç bilmiyorum ama böyle kütüphanelerde kalmak falan OLMUYOR. Yani ailen seni hiç mi merak etmiyor sanıyorsun? 1,2 saat geçer unutursunuz ikinizde. Aile içinde olur böyle şeyler. Ne olduğunu anlatmak ister misin?

DOSTUM, haddim değil ama bir süre geçince ailenden uzakta yaşayınca o anahtarın atmasını bile özlüyorsun. Bazen insanlar çok sinirli olabiliyorlar yaşın kaç bilmiyorum ama böyle kütüphanelerde kalmak falan OLMUYOR. Yani ailen seni hiç mi merak etmiyor sanıyorsun? 1,2 saat geçer unutursunuz ikinizde. Aile içinde olur böyle şeyler. Ne olduğunu anlatmak ister misin?
Yaşım 17

Hocam bu anlattığım bikere olan bişey değil her ay fix 2 3 kere olur ben bişey yapmazsam bile

Merak konusunada gelicek olursak gerçekten merak ettiklerini düşünmüyorum bikeresinde arabadan atılmıştım 1 kere bile aramadı sabah 6 gibi geldim eve mışıl mışıl uyuyorlardı evde

Açıkcası ben eskiden bu durumlarda kalınca müzik açıp sokaklara düşerdim sadece yürürdüm çok iyi geliyor

Oyun oynamak/müzik dinlemek ama hiç öyle abartı tartışma olmadı ama beni üzen şey ne onu bile anlayamıyorum nefes alırken bile yoruluyorum sürekli bi baş ağrısı hayattan kopmuş gibi hissediyorum bazen bi anda bi enerji geliyor tüm yorgunluğum gidiyor

Yaşım 17

Hocam bu anlattığım bikere olan bişey değil her ay fix 2 3 kere olur ben bişey yapmazsam bile

Merak konusunada gelicek olursak gerçekten merak ettiklerini düşünmüyorum bikeresinde arabadan atılmıştım 1 kere bile aramadı sabah 6 gibi geldim eve mışıl mışıl uyuyorlardı evde
hak bana bir ömür vermiş boşu boşuna.

18 olunca kendi hayatını kuracaksın yapacak bir şey yok maalesef. Seninle aynı durumları yaşadım ama ben evi terkedip gitmedim. Emin ol o kavgaları bile özleyeceksin ilerde. O yüzden şimdilik üzülmen, kızman normal. 18 olunca üniversite kazan ve o evden git. Veya üniversite kazanamayacaksan bir işe gir kendine ev tut. Bir şeyler yap yani. Evi terkedip 6,7 saat sonra gelmekle olmuyor. Kendi ayaklarının üzerinde durduğunda daha büyük dertlerin olacak emin ol. O yüzden şimdilik sabret ve dediklerimi yaparsın 18 olduğunda. Reşit olursun sana karışamazlar artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,693
Üyeler
184,965
Son üye
Redoo
Geri