Neler Yeni

Riot hesap calindi ne yapmaliyim

Tuna03

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Tuna
Riot games hesabim calindi gmail i de calindi riot games de sifreyi falan degistirdiler gmail deki herseyi de degostirdiler ikisindede baglantim tamamen koptu nasil geri alirim?

Darkhybrs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
yusuf emir yıldırım
Merhaba dostum hesabını geri alabildin mi bu gün benim başımada geldi umarım geri almışsındır aldıysan nasıl aldın dikkat etmem gerekn konular varmı geçmiş olsun tekrardan

Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Adem
3-4 yıllık hesabım birkaç ay önce çalınmıştı. Tabii şifre mail falan değiştirilmemişti. Oyun oynarken hep atıyordu, arkadaşımla oynarken arkadaşım birisi senin hesabına giriyor sesli sohbette konuşuyor demişti. Hemen şifreyi değiştirdim, o iki aşamalı doğrulamayı aktif ettim. Anlamadığım benim kendi şahsi hesabıma bir başkası nasıl girebiliyor..

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Eyupcan
kankam merhabaha aynı durumdan aynı şekilde bende müzdariptim ilk önce yaptığım şeyleri söyliyi mail hesabımı kurtardım gmail,hotmail gibi ardından riota ticket attım dedim şu kullanıcı adlı hesap benimde bilgim dahilinde şu şekilde işlem oldu güvenlik sorusu soruyorlar işte ekli olan arkdaaşlarının kullanıcı adı, eposta adın,daha önce nickini değitşirdiysen eski nickin daha önce adlığın rpler vs. gibi gibi şeyler soruyor bunları mailde cevaplamanı istiyor ardından şifre sıfırlama linki falan gönderiyorlardı

Top Bottom