60 saat pil ömrü var, Duracell kullanıyorum şu anda ama paket bitti. Vaat edildiği gibi 60 saat kadar gidiyordu pili. Şarjı pillerde bir önerin var mı?Rival 3 biraz hızlı şarj yiyor diye biliyorum şarj edilebilir pil alman uzun vadede daha karlı olur. Onun dışında duraceller gayet iyi.
60 saat çok uzun sayılmaz aslında. Şarjlı alman mantıklı olur senin için. Bu ürüne bakabilirsin. Fazlasıyla yeter. https://www.amazon.com.tr/dp/B07BFDVNSJ?psc=1&ref_=cm_sw_r_apann_dp_SRD5A4M8CACAW8R1S2D360 saat pil ömrü var, Duracell kullanıyorum şu anda ama paket bitti. Vaat edildiği gibi 60 saat kadar gidiyordu pili. Şarjı pillerde bir önerin var mı?
hocam ilk aldıgımda pili 1 hafta dayanmıyordu ilk ay duracell kullandım baktım çok hızlı bitiyor rastgele pil aldım şu an 1 aydan fazla dayanıyor sarjı60 saat pil ömrü var, Duracell kullanıyorum şu anda ama paket bitti. Vaat edildiği gibi 60 saat kadar gidiyordu pili. Şarjı pillerde bir önerin var mı?
Marka modeli neydi?hocam ilk aldıgımda pili 1 hafta dayanmıyordu ilk ay duracell kullandım baktım çok hızlı bitiyor rastgele pil aldım şu an 1 aydan fazla dayanıyor sarjı
pilin mi hocamMarka modeli neydi?
bimden a101 den en ucuzu hangisiyse alıyorum hocam degisiyor neden bilmiyorum ama farenin rgb ledini mor kullanıyorum ben arada turuncu yanıp sönüyor sonra tekrar mor oluyor