Neler Yeni

Rival 600 Hakkında Ve Mouse Önerisi ?

SpyLane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baran Şahmar
Arkadaşlar dün Rival 600 sipariş ettim fakat o kadar çok kauçuk problemi cart curt okudum ki hemen iptal ettim sizce doğru bir karar mı aldım ? Ve sağ ele uygun serçe parmağın mousepada sürtmediği ve baş parmağın rahat ettiği bir mouse istiyorum. Elim orta-büyük denebilecek şekilde bütçem 500-600 civarı.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Basilisk V2 veya G502 Hero alabilirsin.

Parzival97

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
933
İsim
Ethem Karahan
Gönlüm rival 600 den yana hala kauçuk sorunu yaşar mıyım sizce ?
O konu hakkında bilgim yok ama Sensei Ten'de de kauçuk problemi olduğunu okumuştum bir kaç konuda, o yüzden pek sıcak bakmamıştım.
Elinize oturuyorsa önerdiklerimden birini alabilirsiniz. Piyasadaki en sensörleri kullanıyorlar.

leaker001

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
637
İsim
Mehmet uygur
Arkadaşlar dün Rival 600 sipariş ettim fakat o kadar çok kauçuk problemi cart curt okudum ki hemen iptal ettim sizce doğru bir karar mı aldım ? Ve sağ ele uygun serçe parmağın mousepada sürtmediği ve baş parmağın rahat ettiği bir mouse istiyorum. Elim orta-büyük denebilecek şekilde bütçem 500-600 civarı.
zowie fk1-b tavsiyemdir

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
İptal süreci başlattım iptal etmek için beni arayıp tehit edecekler o aramada hayır dersem işlem devam edecek bu süreçte karar değişir miyim diye düşündüm.
Konuya dönecek olursak, parmak desteği yoksa alışmakta ilk başta zorlanabilirsin, ama zamanla geçer o problem ha dersen aldım mı parmak destekli alayım, o zaman başka mouse’lara bak. Kauçuk problemi nedir anlamadım ama kaliteyle alakalı bir durumsa pek sanmıyorum.

SpyLane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Baran Şahmar
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Konuya dönecek olursak, parmak desteği yoksa alışmakta ilk başta zorlanabilirsin, ama zamanla geçer o problem ha dersen aldım mı parmak destekli alayım, o zaman başka mouse’lara bak. Kauçuk problemi nedir anlamadım ama kaliteyle alakalı bir durumsa pek sanmıyorum.
Hocam yani şu şekilde rival 600 lerde baş ve serçe parmağın kaymamasını sağlayan malzeme bir süre sonra eriyormuş ve sıkıntı çıkıyormuş.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,770
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Razer Basilisk X Hyperspeed.