Neler Yeni

RK ROYAL KLUDGE RK68 Klavye Alınır Mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yavuz Selim
bence direkt burda söylenene göre switch seçme ben sesten dolayı red seçtim bluenun click hissiyatı daha hoş ama alan herkes belli bir süre sonra şikayetçi oluyor mağazaya gidip farklı switchleri test et uzun süre kullanacağını da hesaba katarak seçim yap ve hot swappable olması dediğin gibi daha iyi switch bozulsa bile değiştirirsin.
Aynen bence de switch bozulsa bile değiştirebilirim fakat almam gereken klavye RK68 mi yoksa bu kriterler arasında önerebileceğiniz başka bir klavye var mı ?

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
Kullanmadım fakat YouTube den sesini dinledim kulağıma red switchen daha güzel gelmişti ses sıkıntım yok zaten daha güzel gibi geldi bana.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlk mekanik klavyem olacak neden redi tercih etmeliyim ?

Bir de bangoo dan sipariş vermememin nedeni uzun zaman sonra gelmesi o yüzden Amazon’dan veya farklı bir yerden almak istiyorum.

Neden
Kim diyor bunu? Banggooddun amazondan hızlı olduğu zamanlar bile var. Amazonda da yurtdışı ürünleri 1-2 haftada anca geliyor. Banggoodda da aynı şekil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Yavuz Selim
Evet ama pahalı oluyor genelde switchler. O yüzden değiştirmemek üzere almak daha iyi bence. Youtubeden testlere falan bak hangi switchin hangi hissiyata sahip olduğuna bak. Veya yakınında mediamarkt falan varsa ordan gidip switch farklarına bak. Sonra on göre alırsın
Tamamdır ben klavyeyi almadan önce switch testlerini hem YouTube dan hem de kendim gidip bir mağazadan test edeceğim fakat bana önerebileceğiniz bu kriterler altında bir klavye var mı mesela ben test yaptıktan sonra RK68 mi almalıyım yoksa farklı bir klavye mi almalıyım ?

rave

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,045
İsim
Ahmet Şeker
Tamamdır ben klavyeyi almadan önce switch testlerini hem YouTube dan hem de kendim gidip bir mağazadan test edeceğim fakat bana önerebileceğiniz bu kriterler altında bir klavye var mı mesela ben test yaptıktan sonra RK68 mi almalıyım yoksa farklı bir klavye mi almalıyım ?
rk68 hakkında çok bilgim yok ama rgb olsun istersen rk61 de gayet güzeldir karşılaştırmalarına bakabilirsin renk modu dışında ne farkı var bilmiyorum. ikisine de banggooddan bak bence amazonda yurtdışından yolluyor zaten o kadar uçuk süre farkı olmaz.

Megan

80+ Silver
Bütçeyi 1600 falan yapabilirsen gamakay tk68 öneririm. Ben de almayı istiyorum ama benim bütçemin üstünde. Üçlü mod var yani kablolu bluetooth ve wireless. Switch seçenekleri de mevcut. Onun dışında rk71 e de bakabilirsin ama en son banggoodda stok yoktu

Top Bottom