Neler Yeni

RKS Srk125r alınır mı?

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
Arkadaşlar 30 yaşında 1.82 boy 80kg ilk defa motor sürecek bir arkadaşınızım. Normalde başlangıç için 150'lik başka bir scooter almıştım fakat bayiyle yaşadığım sorunlar nedeniyse iade ettim.

RKS Srk 125r alınır mı bu fiyatlarda? Şu anda 115bin TL de benim bütçemde en fazla bu civarlar.

İşe gidip gelmek için gündelik kullanım olacak ama tabii motora başladıktan sonra sürekli çıkar gezer miyim orasını mı bilmiyorum.

ömersz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
103
İsim
Ömer
Rks parça sorunu var diyolar ama şu an ucuz gibi zamlanacak bence baya al sat yaparsın

emrevoxy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Emre
Arkadaşlar 30 yaşında 1.82 boy 80kg ilk defa motor sürecek bir arkadaşınızım. Normalde başlangıç için 150'lik başka bir scooter almıştım fakat bayiyle yaşadığım sorunlar nedeniyse iade ettim.

RKS Srk 125r alınır mı bu fiyatlarda? Şu anda 115bin TL de benim bütçemde en fazla bu civarlar.

İşe gidip gelmek için gündelik kullanım olacak ama tabii motora başladıktan sonra sürekli çıkar gezer miyim orasını mı bilmiyorum.
qj srk125-s veya voge r125 bak gerisi boş

Knispel

80+ Bronze

Motor gayet iyi abs var parçaları diğer modellerine göre daha kaliteli ve çok rahat bir şekilde arıza durumunda parça bulursun. Parça fiyatları ucuz. Fakat bu motoru kullanırken çok hız bekleme şimdi diyeceksin zaten 125cc çok hızlanmaz evet doğru fakat diğer 125'lik modellerine göre top speedi ve hızlanması kötü ama sen zaten işe gidip gelmek için bu modele yönelmişsin işini kesinlikle görür.
Bunun dışında Yuki gp2'ye de bakabilirsin o da çok iyi bir motor. Yuki top speed 150, RKS ise 109 son.

Son düzenleme:

t1k3beratfatih

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
877
İsim
Berat fatih

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Motor gayet iyi abs var parçaları diğer modellerine göre daha kaliteli ve çok rahat bir şekilde arıza durumunda parça bulursun. Parça fiyatları ucuz. Fakat bu motoru kullanırken çok hız bekleme şimdi diyeceksin zaten 125cc çok hızlanmaz evet doğru fakat diğer 125'lik modellerine göre top speedi ve hızlanması kötü ama sen zaten işe gidip gelmek için bu modele yönelmişsin işini kesinlikle görür.
Bunun dışında voge r125'e de bakabilirsin o da çok iyi bir motor. Voge top speed 150, RKS ise 109 son.
Voge 120de kesiciye giriyor daha fazla gitmiyor diye biliyorum.

Tek amacım İşe gidip gelmek hocam öyle inanılmaz hız yapayım modunda değilim biraz racing sevdası var şuanda da 129 bine kadar alınabiliyor ama az daha ekleyip sr 250 almak galiba daha mantıklı hareket olacak.

Knispel

80+ Bronze

Tek amacım İşe gidip gelmek hocam öyle inanılmaz hız yapayım modunda değilim biraz racing sevdası var şuanda da 129 bine kadar alınabiliyor ama az daha ekleyip sr 250 almak galiba daha mantıklı hareket olacak.
Modelini yanlış yazmışım pardon yuki gp2'den bahsediyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SR 250'den daha ucuz olması daha az benzin yakması ve daha hızlı olması gibi artıları var Yukinin fakat karar yine de sizin.

Son düzenleme:

Gjea

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
94
İsim
Gökhan Kundakçı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Modelini yanlış yazmışım pardon yuki gp2'den bahsediyordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

SR 250'den daha ucuz olması daha az benzin yakması ve daha hızlı olması gibi artıları var Yukinin fakat karar yine de sizin.

Satan yer yok ki hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,620
Üyeler
165,853
Son üye
Onur????
Top Bottom