Neler Yeni

RM-K2 X-Quadro 7.1 RGB kulaklik

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
Başlıkta yazan kulaklığı aldım ama özellikleri neler yani mesela 7.1 var bunu driver kurarak açabiliyorum bunun gibi başka özellikleri varmi telefondan bağlanma blututh vb vb

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Bende var bu kulaklık, genel olarak memnunum. Driveri var 7.1, mic vb ayarlaması ordan yapılıyor. Bluetooth yok zaten bu fiyattaki bir kulaklıktan kablosuz olmasını bekleyemeyiz.Telefona otg kablosu ile bağlayarak kullanabilirsin.
Fiyat nedir bu arada?( Kulaklık ile alakalı bütün sorularını sorabilirsin 1 yıldır kullanıyorum)

phxey41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
248
İsim
kerem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bende var bu kulaklık, genel olarak memnunum. Driveri var 7.1, mic vb ayarlaması ordan yapılıyor. Bluetooth yok zaten bu fiyattaki bir kulaklıktan kablosuz olmasını bekleyemeyiz.Telefona otg kablosu ile bağlayarak kullanabilirsin.
Fiyat nedir bu arada?( Kulaklık ile alakalı bütün sorularını sorabilirsin 1 yıldır kullanıyorum)
1 hafta önce hatta 3gun önce 169tl idi fakat ben dün aldım 189a
Mesaj otomatik birleştirildi:

Otg derken neyi kastediyorsun ayrıca 3d ve Eq yu aciyimmi sen

VorTex12

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Mesaj otomatik birleştirildi:

Otg derken neyi kastediyorsun ayrıca 3d ve Eq yu aciyimmi sen
Ben açmadım, daha doğrusu onların nasıl açılacağını bile bilmiyorum( ne olduğunu bilmiyorum desem yalan olmaz). Otg kablosu ise usb yi micro usb veya tip c ye çeviren bir ara kablo yani usb girişli kulaklığı o ara kabloyu kullanarak telefonda kullanabilirsin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,103
Üyeler
167,606
Son üye
serdarr
Top Bottom