1 hafta önce hatta 3gun önce 169tl idi fakat ben dün aldım 189aBende var bu kulaklık, genel olarak memnunum. Driveri var 7.1, mic vb ayarlaması ordan yapılıyor. Bluetooth yok zaten bu fiyattaki bir kulaklıktan kablosuz olmasını bekleyemeyiz.Telefona otg kablosu ile bağlayarak kullanabilirsin.
Fiyat nedir bu arada?( Kulaklık ile alakalı bütün sorularını sorabilirsin 1 yıldır kullanıyorum)
1 hafta önce hatta 3gun önce 169tl idi fakat ben dün aldım 189a
Otg derken neyi kastediyorsun ayrıca 3d ve Eq yu aciyimmi senBende var bu kulaklık, genel olarak memnunum. Driveri var 7.1, mic vb ayarlaması ordan yapılıyor. Bluetooth yok zaten bu fiyattaki bir kulaklıktan kablosuz olmasını bekleyemeyiz.Telefona otg kablosu ile bağlayarak kullanabilirsin.
Fiyat nedir bu arada?( Kulaklık ile alakalı bütün sorularını sorabilirsin 1 yıldır kullanıyorum)
Ben açmadım, daha doğrusu onların nasıl açılacağını bile bilmiyorum( ne olduğunu bilmiyorum desem yalan olmaz). Otg kablosu ise usb yi micro usb veya tip c ye çeviren bir ara kablo yani usb girişli kulaklığı o ara kabloyu kullanarak telefonda kullanabilirsin.1 hafta önce hatta 3gun önce 169tl idi fakat ben dün aldım 189a
Mesaj otomatik birleştirildi:
Otg derken neyi kastediyorsun ayrıca 3d ve Eq yu aciyimmi sen