Neler Yeni

Roblox, Ekim ayında Playstation'a geliyor

ImSunny

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Eşşekcik
İlgilendiği Kategoriler
Sanal Güvenlik
Discord
darknest35
mesela steamde olan 100tl'ye yaklaşık bir oyunu robloxda ücretsiz şekilde oynuyabiliyorsun
Tamam bunu kabul ederim ama steamdeki gibi optimizasyonu yok optimizasyonu çöp robloxun

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Tamam bunu kabul ederim ama steamdeki gibi optimizasyonu yok optimizasyonu çöp robloxun
Tabi orasına bakarsak öylede böyle bir çeşitlik ve ücretsiz olması büyük artı bence.

baykemal

80+ Bronze
Roblox'u yaşı küçük olanlar oynamıyor sadece evet çok küçüklere özel oyunlar mevcut ama çok kaliteli oyunlarda mevcut mesela steamde olan 100tl'ye yaklaşık bir oyunu robloxda ücretsiz şekilde oynuyabiliyorsun kaliteli oyunlarıda çok fazla ve eğlence konusundada iyiler playstion'da vakit harcayabilicekleri güzel oyunlar olabilir.
Ben 2017'den beri oynuyorum. Artık sıkmaya başladı. Ticari amaçla giriyorum ve çıkıyorum. O kadar. Eskiden daha güzeldi. Eskiden çocuk ve yetişkin sayısı aynı veya yetişkin sayısı daha fazla iken günümüzde çocuk sayısı aşırı derecede arttı.

Yusufx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,198
İsim
Yusuf
İlgilendiği Kategoriler
İç donanımlar , Toplama Bilgisayar Tavsiye
Ben 2017'den beri oynuyorum. Artık sıkmaya başladı. Ticari amaçla giriyorum ve çıkıyorum. O kadar. Eskiden daha güzeldi. Eskiden çocuk ve yetişkin sayısı aynı veya yetişkin sayısı daha fazla iken günümüzde çocuk sayısı aşırı derecede arttı.
Yada bence biz büyüdük bende küçüken robloxdan çok zevk alırdım vice city ve wolfteamden sonraki en çok zevk aldığım oyunlardan biri olabilirdi zamanımı harcadığım oyun olarak ama şuanda bana eğlenceli gelmiyor artık yada geliştiriciler artık küçük yaşlar için oyunlar üretmeye başladı yada biz büyüdük.

baykemal

80+ Bronze
Yada bence biz büyüdük bende küçüken robloxdan çok zevk alırdım vice city ve wolfteamden sonraki en çok zevk aldığım oyunlardan biri olabilirdi zamanımı harcadığım oyun olarak ama şuanda bana eğlenceli gelmiyor artık yada geliştiriciler artık küçük yaşlar için oyunlar üretmeye başladı yada biz büyüdük.
Wolfteam güzeldi. En son 1 yıllık ateş ve barut full set vardı. Oyun bozduğu için bıraktım. O setlerin tadını çıkaramadım. Ondan bir kaç yıl sonra tekrar girdim baktım. OG dolmuş. Hile açtım oynadım. Ondan sonrada zaten anti-cheat getirdiler. Bizde büyümüş olabiliriz fakat günümüzdeki çocuk oyuncu sayısı ile 5-10 yıl öncesinin aynı değil.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,560
İsim
ismail
Bir arkadaşımın otizmli çocuğunun favori oyunu. Kitlesi artışta anlaşılan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular