Roblox Studio Lua Variables/Değişkenler

MyEagle

80+
Reaksiyon skoru
9
Değişkenler kısayol olarak adlandırabiliriz. İlk önce Roblox Studio'yu açalım. Workspace Kısmına gelip oraya bir part oluşturalım ve oluşturduğumuz part'ın içine script oluşturalım.
worksap.png

Script dosyamızı açalım. Ve part'ımıza değişken atayalım
1655993781804.png

Bu atadığımız part değişkenini script dosyamızda kullanabiliriz örneğin
1655993873605.png

burada yaptığım part'a Herhangi bir şey dokunursa print yani yazdır
1655993950222.png

Gördüğünüz üzere burada part'a bir kısayol oluşturdum. Değişkenler kodlama hızınızı ve verimliliğinizi artırır.
Eğer ilgi gelirse bildiklerimi anlatmayı düşünüyorum

Ekler

• 1655993665950.png
    1655993665950.png
    5 KB · Hit: 48
Değişkenler kısayol olarak adlandırabiliriz. İlk önce Roblox Studio'yu açalım. Workspace Kısmına gelip oraya bir part oluşturalım ve oluşturduğumuz part'ın içine script oluşturalım.
Alıntıyı görüntüle
Script dosyamızı açalım. Ve part'ımıza değişken atayalım
Alıntıyı görüntüle
Bu atadığımız part değişkenini script dosyamızda kullanabiliriz örneğin
Alıntıyı görüntüle

burada yaptığım part'a Herhangi bir şey dokunursa print yani yazdır
Alıntıyı görüntüle
Gördüğünüz üzere burada part'a bir kısayol oluşturdum. Değişkenler kodlama hızınızı ve verimliliğinizi artırır.
Eğer ilgi gelirse bildiklerimi anlatmayı düşünüyorum
Youtubede birçok videosu var ki lua öğrenmek çok kolay hocam burdaki kimsenin roblox oyununa girişicegini düşünmüyorum biz bi oyundan source codelerini alip kendimiz yapıp 700k robux kaldirip dolara cevirmistik zamaninda

Youtubede birçok videosu var ki lua öğrenmek çok kolay hocam burdaki kimsenin roblox oyununa girişicegini düşünmüyorum biz bi oyundan source codelerini alip kendimiz yapıp 700k robux kaldirip dolara cevirmistik zamaninda
Abi Roblox hack yapabiliyormusun :pepega:

Uyarı yiyeceğim ama hocam eğer forumu kullanıyorsanız bana geri dönüş yapar mısınız

700k robuxu kaç dolar olarak çekebildiniz merak ettimde

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,178,236
Üyeler
187,016
Son üye
Fahri Ali
Geri