İlerlemeler gitti miBen evet demiştim ama bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem
Teşekkürler evet demeliymişim. Eveti seçtimBen evet demiştim ama bilemiyorum yanlış yönlendirmek istemem
Gitmedi 200lvl hala duruyor. sende gider mi bilmiyorum çünkü ben ilk zamanalrında yapmıştım ilk dakikalarİlerlemeler gitti mi
Gitmedi değil mi ilerlemenİlerlemeler gitti mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkürler evet demeliymişim. Eveti seçtim
Yok aynı şekilde kaldı. Hediyeler geldi bir de bu hesaptaki ilerleme tüm platformlara eşitlenmiş güzel oldu konsolda da aynı artıkGitmedi 200lvl hala duruyor. sende gider mi bilmiyorum çünkü ben ilk zamanalrında yapmıştım ilk dakikalar
Mesaj otomatik birleştirildi:
Gitmedi değil mi ilerlemen
oo hayırlı olsun epic hesabınızı direk bağladı mı. yoksa siz uğraştınız mı? Ben de galiba bir bag oldu bende hesabı direk buldu. Sende de böyle oldu mu?Yok aynı şekilde kaldı. Hediyeler geldi bir de bu hesaptaki ilerleme tüm platformlara eşitlenmiş güzel oldu konsolda da aynı artık
Benim epic steam bağlıydı önceden hiç sorun yaşamadan direkt geldioo hayırlı olsun epic hesabınızı direk bağladı mı. yoksa siz uğraştınız mı? Ben de galiba bir bag oldu bende hesabı direk buldu. Sende de böyle oldu mu?