aragonattt
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 683
Arkadaşların olmadan keyfini alamayacağınız arkadaşlarınızla oynarken birbirinizle dalga geçerek eğlencenin doruklarına ulaşabileceğiniz bir oyun (1100 saatim var)
Yoo neden ki. Tek başıma kasıyorum. 2v2 derecelide plat 3 üm.Oyun gayet iyi aslında. Eğer arkadaşlarınız olmadan girerseniz büyük ihtimalle silver-bronz arası gelip gideceksiniz. Bir bilgilendirme de bu olsun
ben arkadasım olmadan plat 3 e kadar geldimOyun gayet iyi aslında. Eğer arkadaşlarınız olmadan girerseniz büyük ihtimalle silver-bronz arası gelip gideceksiniz. Bir bilgilendirme de bu olsun
Yoo neden ki. Tek başıma kasıyorum. 2v2 derecelide plat 3 üm.
Kesinlikle demedim zaten?ben arkadasım olmadan plat 3 e kadar geldim
Arkadaşların olmadan keyfini alamayacağınız arkadaşlarınızla oynarken birbirinizle dalga geçerek eğlencenin doruklarına ulaşabileceğiniz bir oyun (1100 saatim var)
Evet, tek başına girince ben kasılıyorum biraz, arkadaşla girince zevki ayrı oluyor, bide arkadaşının herhangi bir pozisyonda nasıl bir müdahale yapacağını felan kestirebiliyorsun, tek girince de güzel bir takım arkadaşı denk gelirse ne mutlu.300 saatim var. Arkadaşımla indirimde almıştık Steam'de arada oynarız diye. Her canımız sıkıldığında giriyoruz. Dertleşecekken bile arkada topa vuruyoruz az kafa dağılıyor. Tavsiyemdir kesin oynayın![]()
Ben çıkabilmişsem siz de çıkabilirsiniz. İstisnalar kaideyi bozmazlık bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kendinizi ne kadar geliştirebildiğinize bağlı. Ben mesela plat3 üm. Ama bu seviyedeki oyuncular beni biraz zorluyor. Maçlarda çok iyi vuruşlar, topa çok iyi uçmalar yapabiliyorlar. Bu da işi biraz heyecanlandırıyor. Ama mesela gümüşlerle girince de onlar bana çok kolay geliyor. Çıkılması gereken toplara çıkamadıkları zaman, ya da topu doğru yöne atamadıkları zaman 2 kişi olmaları fark etmiyor. 2v1 rahatlıkla yenebiliyorsunuz. Dropshot'ta bu yüzden iyidir. Yüksek toplara çıkıp, atmanız gereken yöne atmayı geliştirecek bir oyun modu. Siz kendinizi geliştirirseniz rahat rahat bronzdan da gümüşten de çıkarsınız. Bu her oyunda böyledir. CSGO'da da gümüşler nasıl kolay lokma oluyorsa, (kimse alınganlık yapmasın.) hepsini çat çat düşürebiliyorsanız veya LoL'de düşük eloda maçları 1v5 taşıyabiliyorsanız rocket'te de bu böyle. Sizin dişinize göre rakipler geldiği zaman, biraz takım arkadaşına ihtiyacınız oluyor. Çünkü eğer rakibinizle beceri seviyeniz birbirinize yakınsa, bu sefer iletişimi ve sahada koordinasyonu iyi yapabilen kazanıyor. "Kesinlikle demedim zaten?" yazınıza ve sonunda soru işaretiyle belirtmenize biraz alındım. Bana üstten bakıyormuşsun gibi bir hava katıyor. Amacın bu olmayabilir, anlarım. Ama bence insanlarla konuşmalarında buna dikkat etsen iyi olabilir. Başka zamanlarda büyük polemiklere yol açabilir.Kesinlikle demedim zaten?
İstisnalar kaideyi bozmaz. İllaki olacaktır zaten kendi başına çıkabilen.
Estağfurullah. Alındığınızı basit bir cümleyi ciddiye alıp satırlarca yazmanızdan anladım.Bana üstten bakıyormuşsun gibi bir hava katıyor.
Dostum konuşmamda hiç bir şey yok. Gereksiz alınganlığa gerek yok.Ama bence insanlarla konuşmalarında buna dikkat etsen iyi olabilir
Benim adıma bir kayıp olmaz.Başka zamanlarda büyük polemiklere yol açabilir.
Anlayışlı olduğun için teşekkür ederimEstağfurullah. Alındığınızı basit bir cümleyi ciddiye alıp satırlarca yazmanızdan anladım.
Kastettiğim şey sezon yeni başlamışsa ve genel olarak çoğu oyuncu gümüş ve bronz çevresinde ise(ki öyle) herkes ronaldo ve messi gibi oluyor.Benim karşıma hep böyleleri çıkıyor ne yazık ki. Üstüne bir de oyunda hem arkadaşım hem de ben şanssız olunca bir türlü atamıyoruz ama konu direk olunca her noktasına rahatlıkla gözümüz kapalı temas ettirebiliyoruz
Dostum konuşmamda hiç bir şey yok. Gereksiz alınganlığa gerek yok.
Benim adıma bir kayıp olmaz.
Haklsın. Rekabetçi değilse neyse de rekabetçi olunca fena sinir ediyolar.Şu oyunu düzgün oynamayanlar kanser ediyor.
İnternet kafede oynamıştımBazıları oyunu kötü oynuyorum yeteneğim yok vb. şeyler söylüyorlar. Yetenek ile alakası yok oynayışınız oyunu tamamen ne kadar zaman ayırdığınızdır. Gerçekten oyunu zamanla öğreniyorsunuz.
İyi rehber ellerine sağlık![]()