Neler Yeni

İnceleme ROCKET LEAGUE, KISA BİR İNCELEME

aragonattt

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
683
İsim
Efe Kaya
Instagram
efekayakaya
Arkadaşların olmadan keyfini alamayacağınız arkadaşlarınızla oynarken birbirinizle dalga geçerek eğlencenin doruklarına ulaşabileceğiniz bir oyun (1100 saatim var)

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,644
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Bu oyunu sevemedim.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Oyun gayet iyi aslında. Eğer arkadaşlarınız olmadan girerseniz büyük ihtimalle silver-bronz arası gelip gideceksiniz. Bir bilgilendirme de bu olsun
Yoo neden ki. Tek başıma kasıyorum. 2v2 derecelide plat 3 üm.

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
300 saatim var. Arkadaşımla indirimde almıştık Steam'de arada oynarız diye. Her canımız sıkıldığında giriyoruz. Dertleşecekken bile arkada topa vuruyoruz az kafa dağılıyor. Tavsiyemdir kesin oynayın :)

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey

I Auditore I

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,218
İsim
Ahmet
İlgilendiği Kategoriler
Oyunlar,
Arkadaşların olmadan keyfini alamayacağınız arkadaşlarınızla oynarken birbirinizle dalga geçerek eğlencenin doruklarına ulaşabileceğiniz bir oyun (1100 saatim var)
300 saatim var. Arkadaşımla indirimde almıştık Steam'de arada oynarız diye. Her canımız sıkıldığında giriyoruz. Dertleşecekken bile arkada topa vuruyoruz az kafa dağılıyor. Tavsiyemdir kesin oynayın :)
Evet, tek başına girince ben kasılıyorum biraz, arkadaşla girince zevki ayrı oluyor, bide arkadaşının herhangi bir pozisyonda nasıl bir müdahale yapacağını felan kestirebiliyorsun, tek girince de güzel bir takım arkadaşı denk gelirse ne mutlu.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Kesinlikle demedim zaten?
İstisnalar kaideyi bozmaz. İllaki olacaktır zaten kendi başına çıkabilen.
Ben çıkabilmişsem siz de çıkabilirsiniz. İstisnalar kaideyi bozmazlık bir durum olduğunu düşünmüyorum. Kendinizi ne kadar geliştirebildiğinize bağlı. Ben mesela plat3 üm. Ama bu seviyedeki oyuncular beni biraz zorluyor. Maçlarda çok iyi vuruşlar, topa çok iyi uçmalar yapabiliyorlar. Bu da işi biraz heyecanlandırıyor. Ama mesela gümüşlerle girince de onlar bana çok kolay geliyor. Çıkılması gereken toplara çıkamadıkları zaman, ya da topu doğru yöne atamadıkları zaman 2 kişi olmaları fark etmiyor. 2v1 rahatlıkla yenebiliyorsunuz. Dropshot'ta bu yüzden iyidir. Yüksek toplara çıkıp, atmanız gereken yöne atmayı geliştirecek bir oyun modu. Siz kendinizi geliştirirseniz rahat rahat bronzdan da gümüşten de çıkarsınız. Bu her oyunda böyledir. CSGO'da da gümüşler nasıl kolay lokma oluyorsa, (kimse alınganlık yapmasın.) hepsini çat çat düşürebiliyorsanız veya LoL'de düşük eloda maçları 1v5 taşıyabiliyorsanız rocket'te de bu böyle. Sizin dişinize göre rakipler geldiği zaman, biraz takım arkadaşına ihtiyacınız oluyor. Çünkü eğer rakibinizle beceri seviyeniz birbirinize yakınsa, bu sefer iletişimi ve sahada koordinasyonu iyi yapabilen kazanıyor. "Kesinlikle demedim zaten?" yazınıza ve sonunda soru işaretiyle belirtmenize biraz alındım. Bana üstten bakıyormuşsun gibi bir hava katıyor. Amacın bu olmayabilir, anlarım. Ama bence insanlarla konuşmalarında buna dikkat etsen iyi olabilir. Başka zamanlarda büyük polemiklere yol açabilir.

kadiks

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,222
İsim
Kadir Bey
Bana üstten bakıyormuşsun gibi bir hava katıyor.
Estağfurullah. Alındığınızı basit bir cümleyi ciddiye alıp satırlarca yazmanızdan anladım.
Kastettiğim şey sezon yeni başlamışsa ve genel olarak çoğu oyuncu gümüş ve bronz çevresinde ise(ki öyle) herkes ronaldo ve messi gibi oluyor.Benim karşıma hep böyleleri çıkıyor ne yazık ki. Üstüne bir de oyunda hem arkadaşım hem de ben şanssız olunca bir türlü atamıyoruz ama konu direk olunca her noktasına rahatlıkla gözümüz kapalı temas ettirebiliyoruz :D
Ama bence insanlarla konuşmalarında buna dikkat etsen iyi olabilir
Dostum konuşmamda hiç bir şey yok. Gereksiz alınganlığa gerek yok.
Başka zamanlarda büyük polemiklere yol açabilir.
Benim adıma bir kayıp olmaz.

lerensavasl

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,225
İsim
Eren Savaş
Estağfurullah. Alındığınızı basit bir cümleyi ciddiye alıp satırlarca yazmanızdan anladım.
Kastettiğim şey sezon yeni başlamışsa ve genel olarak çoğu oyuncu gümüş ve bronz çevresinde ise(ki öyle) herkes ronaldo ve messi gibi oluyor.Benim karşıma hep böyleleri çıkıyor ne yazık ki. Üstüne bir de oyunda hem arkadaşım hem de ben şanssız olunca bir türlü atamıyoruz ama konu direk olunca her noktasına rahatlıkla gözümüz kapalı temas ettirebiliyoruz :D

Dostum konuşmamda hiç bir şey yok. Gereksiz alınganlığa gerek yok.

Benim adıma bir kayıp olmaz.
Anlayışlı olduğun için teşekkür ederim ;)

haktanugur3

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,538
İsim
Ahmet Haktan Uğur
Instagram
haktanugur3
Steam
haktanugur3
Twitter
haktanugur3
Discord
haktanugur3
Reddit
haktanugur3
Şu oyunu düzgün oynamayanlar kanser ediyor.

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bazıları oyunu kötü oynuyorum yeteneğim yok vb. şeyler söylüyorlar. Yetenek ile alakası yok oynayışınız oyunu tamamen ne kadar zaman ayırdığınızdır. Gerçekten oyunu zamanla öğreniyorsunuz.
İyi rehber ellerine sağlık :)
İnternet kafede oynamıştım :) güzel eğlenceli aksiyonlu oyun.

Top Bottom