Neler Yeni

Rockstar Games e giriş yapamıyorum

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
abdulkadir bayram
Beyler rockstar offline falan diye uyarı veriyor online olmuyor gta oynicam oynayamıyom alta bıraktım örnek yeniden sildim yükledim pcyi yeniden başlattım ama olmadı yardımcı olursanız sevinrim.

Ekler

• Screenshot_23.png
    Screenshot_23.png
    12.3 KB · Hit: 424

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦

tedebbür ehli
Moderatör
En İyi Cevap
26
Şu an siteye sorunsuz giriliyor olabilmesi gerek. Büyük ihtimalle IP ban yediniz. Rockstar oyun dosyalarında değişiklik olduğunda arada böyle yapıyor. Bazen Türkçe yamaya bile tepki veriyor. Belki de hiçbir şey yapmamanıza rağmen böyle oldu, biraz garip sistem var. Neyse, GTA V'e girerken de bağlanamadığı için hata veriyor. Sorunu çözmek için modemi kapatıp açmak gerek. Olmazsa reset de atabilirsiniz. IP adresiniz değişince çok büyük ihtimalle sorun çözülür.

swindler

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
373
İsim
abdulkadir bayram
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an siteye sorunsuz giriliyor olabilmesi gerek. Büyük ihtimalle IP ban yediniz. Rockstar oyun dosyalarında değişiklik olduğunda arada böyle yapıyor. Bazen Türkçe yamaya bile tepki veriyor. Belki de hiçbir şey yapmamanıza rağmen böyle oldu, biraz garip sistem var. Neyse, GTA V'e girerken de bağlanamadığı için hata veriyor. Sorunu çözmek için modemi kapatıp açmak gerek. Olmazsa reset de atabilirsiniz. IP adresiniz değişince çok büyük ihtimalle sorun çözülür.
Çok teşekkür ederim reset atınca oldu

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,714
Üyeler
166,072
Son üye
Reul
Top Bottom